Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Betakaroten gir hjerneblødning og kreft!


Kategori: Jessica misliker // 12.06.2017 kl.15:40 // Én kommentar


Jeg savner den tiden da bloggere skrev produktanmeldelser fordi de hadde prøvd et produkt og likte det såpass godt at de ville fortelle andre om det. Den dag i dag skriver de aller fleste storbloggere en produktanmeldelse fordi de har fått et beløp tilsvarende en månedslønn for å gå god for produktet og booste salget. I beste fall er det snakk om litt overdreven skryting av noe som fungerer, men ikke på langt nær så bra som bloggeren hevder. I verste fall er det snakk om å lure leserne til å kaste penger i søpla og innta midler som kan gi dem livsvarige skader.


FOTO: facebooksiden til Good For Me AS.Et godt eksempel her er betakaroten. Hver år, så fort det går mot sommer, ser du Ida Wulff, Kristina Andersen, Andrea Badendyck, Sophie Elise, Therese Charlotte og flere andre bloggere stå med sine solbrune kropper og hvite glis, viftende med en boks betakaroten. Du leser hvordan de skryter produktet opp i skyene, gir det all heder og ære for den flotte brunfargen du ser på bildene. Attpåtil er de så greie at de gir deg rabatt på produktet ved å skrive inn navnet deres ved betaling.

Klart man blir fristet?

Spørsmålet er; fungerer det virkelig? Nei, mener hudlege Jon Langeland ved hudklinikken i Oslo. Han forteller at betakaroten ikke påvirker pigmentcellene i huden (pigmentcellene er det som gir deg brunfarge), men at du kan få en gulaktig farge i huden på grunn av overdosering. Dette skyldes at fargestoffet lagres i lever og fettvev, og at huden ikke bare blir gul utenpå, men også inni. Den farges rett og slett gul innenfra og ut.

Som om ikke dette er skremmende nok, mener dessuten Mayoklinikken at kosttilskudd tilsatt betakaroten øker faren for lungekreft, prostatakreft, hjerneblødning og hjerneskade hos røykere eller mennesker som har vært mye utsatt for asbest.

Man skal med andre ord være svært kritisk til produktene som anbefales blant de største og mest populære bloggerne, og tenke seg om både en og to ganger før man klikker på 'bestill'-knappen. Selv har jeg rett og slett sluttet å tro på produktanmeldelser fra de største bloggerne, nettopp fordi jeg har blitt skuffet flere ganger, av produkter som ikke lever opp til forventningene. Selv googler jeg som regel alle produkter før jeg tester dem, for å høre erfaringer fra mennesker som ikke er blitt betalt for å lovprise produktet.KILDE: her.


1 kommentarEn verden uten ham og henne


Kategori: Jessica misliker // 08.06.2017 kl.01:55 // Ingen kommentarer


Mitt navn er Jessica. Jeg er ei jente på tjueseks, snart tjuesyv år.

Det dere leser ovenfor er en veldig enkel og kort beskrivelse av personen som eier bloggen du nå leser. Ting som navn, kjønn og alder, såkalt basisinformasjon, er gjerne det første vi skriver når vi skal introdusere oss selv skriftlig. Deretter følger ting som sivilstatus, arbeid / skole og eventuelt antall barn vi har. Gjerne sier vi ting som "jeg har en datter på to år", eller "jeg har to gutter på ti og tolv". Om bare noen få år frem i tid kan slike setninger være nok til at man blir kritisert og sett ned på.


RUBY ROSE er kanskje verdens mest kjente genderfluid.


Verden er konstant i endring, og kjønnsforskjeller hviskes stadig mer ut. Sakte men sikkert beveger vi oss i en retning hvor alt skal være kjønnsnøytralt. Jeg var selv et av de barna som aldri hadde noen interesse for å leke med dukker eller andre typiske 'jenteting', og som da gjerne ble sett litt rart på og referert til som ei "guttejente". De siste årene har det blitt stadig mer akseptert for jenter å leke med biler og dinosaurer, ha kort hår og gå kledd i formløse klær. Samtidig har det også blit mer akseptert for gutter å leke med dukker, ha langt hår og kle seg i rosa. Ord som "guttejente", samt skjellsord som "femi" og "homo" er på vei ut, og det er jeg selvfølgelig glad for.

Transseksuelle, homofile, lesbiske, bifile og såkalt 'genderfluids' (mennesker som føler seg maskuline den ene dagen og feminine den neste) blir stadig mer sosialt aksepterte og møter nå færre fordommer enn de gjorde for bare noen år tilbake, noe jeg synes er et viktig steg i riktig retning.

Jeg kan ikke få sagt med ord hvor glad jeg er for at vi lever i et samfunn hvor det ikke lenger finnes ting som "gutteleker" og "jenteleker", eller "gutteinteresser" og "jenteinteresser". Kvinner kan bli mekanikere, og menn kan bli frisører.

Samtidig føler jeg at det hele har gått litt over styr. I denne sammeheng er det nemlig stor forskjell mellom det å normalisere noe og det å nøytralisere noe. Normalisere, i denne sammenheng, er å gjøre det normalt for både menn og kvinner å ha de samme interessene, rettighetene og yrkene. Normalisere er å la menn få være frisører, og jenter få være mekanikere, uten at noen synes det er rart eller stiller spørsmål ved vedkommendes seksuelle legning. Nøytralisering i denne sammenheng, derimot, er å late som om det ikke finnes forskjell på kjønnene i det hele tatt. At det ikke finnes noe slikt som "menn" eller "kvinner".

Det er sistnevnte retning vi har beveget oss i de siste årene. Vi har nådd et punkt hvor kjønn nå anses for å være noe man identifiserer seg som, ikke noe man er født med. Tidligere var det slik at dersom man hadde vagina var man ei jente, og hadde man penis var man gutt. Nå har det derimot blitt slik at føler man seg som ei jente, er man jente - uansett hva man har i buksene. Og vice versa: man er like mye mann selv om man har pupper og vagina. Dermed har også det kjønnsnøytrale ordet "hen" (på engelsk: ze) blitt inført. Man skal altså ikke lenger omtale andre, eller seg selv, som "han / ham" eller "hun / henne". Man skal omtale seg selv, og andre, som "hen".

 


FOTO: digsdigs

I Amerika har det blitt stadig mer populært med kjønnsnøytrale babyshowers. De typiske blå eller rosa fargene erstattes med grønn, gult eller lilla. Kjønnsnøytrale farger. Man har ikke lenger ballonger eller lapper som sier "it's a boy" eller "it's a girl". Isteden har man "it's a baby" eller "it's whatever they identify as!". Flere har også nådd det punktet hvor de blir provosert når noen spør om det er en liten gutt eller ei lita jente de har / venter.

Nylig leste jeg at stadig flere svenske foreldre velger kjønnsnøytrale navn på barna sine. Navn som Charlie, Alex og Kim. Samme artikkel fortalte også at vi i nær fremtid får såkalt amerikanske tilstander, hvor alle navn er kjønnsnøytrale. Eksemplene artikkelen brukte var at man i fremtiden kan oppleve jenter som heter Christian og gutter som heter Anne.

Jeg kjenner jeg blir helt matt av alt sammen. Nå har det gått hakket for langt. Å hviske ut kjønn, er også, i mine øyne, å hviske ut en del av en persons identitet. For all del, dersom du som enkeltperson ønsker å bli omtalt som 'hen', har jeg ingen problemer med å akseptere dèt. Ei heller om du har mannlig kjønnsorgan og ønsker å omtales som "henne", eller omvendt. Alle mennesker bør omtales som det de selv føler seg komfortable med, men vi er nødt til å slutte å tvinge dette på folk. Vi MÅ kutte ut denne visjonen om at hele verden og alle menneskene i den må være kjønnsnøytrale. HAN og HENNE eksisterer, og noen av oss - meg selv inkludert - er ikke komfortabel med å omtales som "hen". Jeg er en henNE. Jeg er ikke en mann, eller et intetkjønn, men en kvinne. Den dagen jeg får barn fødes barna mine som "han" eller "henne", ikke "det" eller "hen". Om barna ønsker å endre dette senere i livet, helt ok, men jeg kommer ikke til å narre dem til å tro at de er født som intetkjønn.


0 kommentarerJammen er jeg glad jeg ikke er deg


Kategori: Jessica misliker // 05.06.2017 kl.15:40 // 7 kommentarer


Jeg liker ikke å skrive negativt ladede - såkalte 'hat' - innlegg om andre mennesker. I en alder av snart tjuesyv føler jeg på mange måter at jeg er alt for gammel for å holde på slik. I dag skal jeg imidlertid gjøre et lite unntak, og spre litt edder og galle utover min egen blogg.

Closeup of business woman typing on laptop keyboard; Shutterstock ID 81292765; PO: The Huffington Post; Job: The Huffington Post; Client: The Huffington Post; Other: The Huffington Post
ILLUSTRASJONSFOTO: HUFFPOST.COM

Flere av dere husker kanskje innlegget mitt "de to ordene som endret alt", som kan leses i sin helhet her, og som i korte trekk handler om at en mannlig blogger hadde kopiert et av blogginnleggene mine, vridd om på det slik at jeg ble fremstilt som noe jeg absolutt ikke er, for så å si at innlegget var tatt fra min blogg?

Denne mannen er også samme mann som tidligere har skrevet tre (kanskje enda flere) sladderblogger om meg, hvor han kommer med ganske drøye og ikke minst stygge påstander om meg og min ekskjæreste. Den kvelden det ble slutt med min ekskjæreste ble han akutt dårlig og måtte på legevakten. Jeg ble selvsagt med som moralsk støtte. Dette har da bloggeren vridd om til at jeg ble lagt inn på sykehus men kastet "på hodet og ræva ut" (hans ord) fordi det ikke var noe galt med meg. Bloggeren har også skrevet at  min ekskjæreste "ikke orket å være sammen med meg noe mer" (igjen; hans ord), når sannheten bak bruddet er så enkel som at min ekskjæreste gjorde det slutt fordi han hadde funnet ei jente på world of warcraft som han ønsket å flytte sammen med. Bloggeren har også skrevet opptil flere innlegg om min forlovelse med svenske Simon, hvilket jeg selvsagt synes er svært interessant med tanke på at jeg verken kjenner eller har vært sammen med - og hvertfall IKKE forlovet med! - noen svenske som heter Simon.

Da bloggeren så addet meg som venn på facebook, tok jeg kontakt via innboks og ga klar beskjed om at jeg visste om sladderbloggene hans og ønsket dem fjernet. Istedenfor å svare på henvendelsen min, valgte han rett og slett bare å blokkere meg.

Grunnen til at jeg velger å ta opp dette igjen nå, er at vedkommende igjen har opprettet seg en sladderblogg her på blogg.no Han har ikke skrevet et eneste ord om meg ennå, og jeg håper for hans del det forblir slik. Ikke fordi jeg er en voldsomt farlig person eller noe, men fordi hans fulle navn, telefonnummer og adresse fort kan finne veien til andre mennesker som slettes ikke er like trivelige som meg.

Enn så lenge sitter jeg her, himler litt med øynene og tenker at jammen er jeg glad jeg ikke er deg, du 32 år gamle, gifte mann med kone og barn, som istedenfor å nyte livet, heller bruker voldsomt mye tid på å opprette sladderblogger i beste fjortisstil og dikte opp så vanvittig mye tull og faenskap om mennesker som aldri har gjort deg noe vondt. Jeg håper virkelig at den dagen jeg selv er 32 år gammel, gift og med barn, har jeg viktigere ting enn å gjøre enn å leke Gossip Girl på nett.


7 kommentarerSlik lurer nettbutikkene deg for penger


Kategori: Jessica misliker // 31.05.2017 kl.11:28 // 4 kommentarer


Ok, jeg innrømmer det:  CLICKBAITOVERSKRIFT.  Likevel, norske nettbutikker har noen voldsomme priser i forhold til andre steder. Man kan skylde på toll og moms alt man vil, og visst forstår jeg at nettbutikkene også må gå i pluss på et vis, men som kunde er ikke dette mitt problem, og jeg - som sikkert flere - ønsker ikke å betale det dobbelte, eller kanskje til og med tredobbelte for en vare enn det jeg absolutt er nødt til.

Så la meg introdusere dere for produkter som ser nesten helt like ut, men som på nelly.com koster betydelig mer enn de gjør andre steder.


TIL VENSTRE: rosa fløyelsbukse, kr 150,- (satt ned fra 299 ,-) fra nelly.com.
TIL HØYRE: rosa sett med bukse og topp, kr 79,- herfra.
TIL VENSTRE: sort, langarmet paljettkjole, kr 349,- fra nelly.com.
TIL HØYRE: sort, langarmet paljettkjole, kr 95,- herfra.TIL VENSTRE: sort bukse, kr 5.900,- (satt ned fra 8.399,-) fra nelly.com.
TIL HØYRE: sort bukse, kr 205,- herfra.


Ganske fascinerende hvor store prisforskjeller det faktisk er mellom landene, synes dere ikke? Ønsker dere flere slike innlegg så må dere for all del ikke være redd for å gi beskjed! :)

 

//affiliate


4 kommentarerKjære landsmenn, nå må vi prate!


Kategori: Jessica misliker // 28.05.2017 kl.21:04 // Ingen kommentarer


Politi, brannvesen og vektere angrepet av steinkastende ungdom i Oslo

Slik lyden overskriften på en artikkel Nettavisen delte på facebook for omtrentlig ti timer siden. Artikkelen forteller oss at politi - og brannbiler i Oslo nå har blitt angrepet av steinkastende ungdommer to netter på rad, og at en vekterbil så vidt unngikk en stein på femten kilo. Artikkelen kan leses i sin helhet her.


FOTO: Nettavisen / Heiko Junge

Det oppgis at det dreier seg om tre gutter, hvorav en av dem er sytten år gammel og de to andre atten. Det oppgis ingen videre informasjon, verken om høyde, hud /hårfarge, religiøs tilhørighet eller språk. Likevel fylles kommentarfeltet under artikkelen på facebook opp med følgende kommentarer:


"Med tanke på hvor dette har inntruffet trenger man ikke særlig høy IQ for å skjønne hva slags nasjonalitet det er på disse som står bak dette skadeverket. De har ingen respekt for vårt samfunn, kultur eller levesett. Så se å få disse svina ut av landet vårt"
- Matti H

"Håper alle dere trangsynte som sa ja til å ta inn alt søppelet til å begynne med sitter med skyldfølelse i alt som skjer, og kommer til å skje fremover. Det må begynne å skje noe snart, før det er altfor sent. Konsekvensene vil bli katastrofale."
- Daniel S

"Er jo bare å få tak i dem å send både dem å foreldrene ut av landet uansett hvor lenge de har bodd her ! Helt uakseptabelt , må ikke godta dette ! Hadde det vært norsk ungdom hadde det vel blitt ramaskrik ! Har ikke bruk for sånt!"
- Solbjørg J


Jeg har lest gjennom artikkelen fra start til slutt. To ganger har jeg lest gjennom den, bare for å være sikker på at jeg ikke har oversett viktig informasjon. Ingen steder i artikkelen finner jeg noe som tilsier at dette er begått av ungdommer med utenlandsk opprinnelse. Ingen steder nevnes etnisk tilhørighet med så mye som et ord.

Jeg har lest mange artikler opp igjennom årene. Gjelder det lovbrudd begått av mennesker med utenlandsk opprinnelse er journalistene oftest fryktelig flinke til å få med både hudfarge og nasjonaliteten på den det dreier seg om. Om vedkommende derimot er etnisk nordmann, blir ting som hudfarge og etnisk tilhørighet sjelden nevnt med så mye som et ord.

Er det ungdommer av utenlansk opprinnelse som står bak dette? Kanskje. Det kan like gjerne være etnisk norske.

Spørsmålet vi bør stille oss er ikke hvor disse menneskene opprinnelig kommer fra eller hvilken farge de har på huden. Spørsmålet vi bør stille oss er hvorfor vi er så fryktelig opphengt i akkurat dette. Har vi virkelig kommet til det punktet hvor vi er nødt til å vite en persons hudfarge, religion og etnisk opprinnelse for å avgjøre hvorvidt de handlingene vedkommende har begått er ok eller ei?

Ville det å kaste stein på politibil bli avfeid som skøyerstreker og harmløs moro dersom det tydelig kom frem i artikkelen at det var etnisk norske, hvite, blonde ungdommer som sto bak?

Hudfarge, etnisk tilhørighet, språk og religion bør virkelig ikke bety noe som helst i slike saker. Det er hendelsen i seg selv vi bør la oss provosere av og rette vårt hat og vår misnøye mot. Det er de fakta som kommer frem i artikkelen vi bør forholde oss til, ikke sitte og spy ut hat mot utlendinger basert på egne antagelser.

Mange nordmenn lever godt i troen på at etnisk norske aldri gjør noe galt. At etniske nordmenn er snille som lam, og at det kun er utlendinger som gjør noe galt. Dette må vi legge av oss. Etniske nordmenn voldtar, de også. Etniske nordmenn stjeler, de også. Etniske nordmenn gjør hærverk, de også. Etniske nordmenn er nøyaktig like ille som det mange utlendinger er.

Tror du meg ikke?
Si meg, hvem sto bak terrorangrepet fredag den 22. juli 2011? Jeg kan si såpass at han verken var muslim eller mørk i huden...


0 kommentarerBle truet på livet av plastisk kirurg


Kategori: Jessica misliker // 26.05.2017 kl.14:21 // Én kommentar


Husker dere Anastasiya Shpagina - alias Nastiya - den seksten år gamle videobloggeren fra Russland som i 2013 ble kjent verden over for sitt anime-lignende utseende?For en stund tilbake ble hun tilbudt rabatt på plastisk kirurgi i bytte mot en omtale på instagram. Da Anastasiya alltid har hatt komplekser for nesen og både har sminket og redigert den mindre i lang tid, bestemte hun seg for å takke ja til tilbudet og legge seg under kniven for å gjøre nesen mindre.

Dette gikk ikke som planlagt.Selv flere måneder etter operasjonen kan man tydelig se at den er skjev og unaturlig. Det ene neseboret synker nedover mot siden, og hun har rare søkk i nesen. Hun kan heller ikke puste gjennom nesen lengre, og er nå helt avhengig av å puste gjennom munnen, noe som har gjort at hun blir sliten etter bare en ti minutters gåtur.

Fire måneder etter operasjonen valgte hun å fortelle om dette i en videoblogg.
 Videoen dere ser ovenfor er en oversatt versjon av videoen Anastasiya postet. Anastasiya slettet denne kort tid etterpå, da hun fikk truende tekstmeldinger både fra kirurgen som hadde operert henne og hans kollegaer. Tekstmeldingene kan ses nedenfor, og er oversatt fra russisk til engelsk av samme person som oversatte videoen.Som om ikke dette var nok har hun også mottatt trusler over e-post.
Anastasiya har også vært til politiet med disse truslene, men får ingen hjelp. Først når vedkommende som sender truslene fysisk har lagt hånd på henne og skadet henne, kan de gripe inn.


1 kommentarStyr unna denne kjolen!


Kategori: Jessica misliker // 12.05.2017 kl.18:10 // 2 kommentarer


Jeg kjøpte denne kjolen for et par dager siden. Den kom med posten i dag. Jeg fant fort ut at denne fortjente sitt eget innlegg på bloggen.


FOTO: Kjolen fra helvete. Eller Turtle Neck Foil Dress, som den heter på nelly.


Zoomet inn på stoffet.

 

DET POSITIVE ER SOM FØLGER:

01
Kjolen ser mye - MYE! - bedre ut i virkeligheten enn det bilder klarer å gjengi. Helt nydelig er den!

SÅ TIL DE NEGATIVE EGENSKAPENE:

01✘ Kjolen er liten i størrelsen. Vi snakker VELDIG liten. Hadde jeg visst at strl medium her tilsvarte barnestørrelse, type slank jente 12 år, ville jeg nok bestilt den i 15 x XL. Eventuelt bare styrt unna. (For referanse; jeg er selv 26 år, 165 cm høy og kjolen dekker knapt 'den hellige gral').

 02✘ Den mye påståtte elastisiteten som nevnes på nettsiden, merket jeg ingenting til. Å få kjolen over hodet var en kamp om livet. Å få den over resten av kroppen (spesielt brystene) var enda vanskeligere. Det gikk da omsider, men det var garantert ikke fordi kjolen var elastisk - for det var den ikke.

03✘ Kjolen har ingen åpninger utenom hode, armer og nederst. Ingen glidelås, snøring eller andre ting som gjør det enkelt å ta kjolen på eller av. Den MÅ over hodet. Jeg kan si såpass at aldri har nesa mi føltes større enn da jeg fysisk måtte presse den inn i skallen for å få hodet gjennom den bittelille åpningen.
Jeg er i 99% av tilfellene storfornøyd med alt jeg handler hos Nelly, hvilket har gjort meg til fast kunde, men akkurat denne kjolen minner voldsomt mye om ebay-opplegg fra kina, hvor størrelsene som kjent er mindre enn i Norge. Hvordan modellen på nettsiden, med en høyde på 178cm har klart å få på seg strl XS kan man jammen undre seg over.

I rettferdighetens navn KAN det tenkes at jeg har fått en feilvare. Får nesten krysse fingrene for det, altså.


2 kommentarerDe to ordene som endret alt


Kategori: Jessica misliker // 10.05.2017 kl.10:48 // 7 kommentarer


Jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge om dette, men føler nesten jeg må likevel. En stor del av det å skrive en blogg er å bli delt og kommentert. Noen deler selve blogginnlegget, andre deler kanskje bare setninger eller bilder. Så fremst vedkommende linker tilbake til meg, synes jeg bare det er stas.


FOTO: screenshot av en annen bloggers innlegg.

Noe jeg derimot ikke synes er like stas, er når folk med vilje vrir og vender på setningene mine. Når de med viten og vilje feilsiterer. Et godt eksempel her er innlegget jeg skrev for en stund tilbake, kalt "nå kommer sexdukkene for pedofile" (les her). Dette snappet en annen blogger opp, delte videre på sin blogg, og linket tilbake til meg. Helt greit det, hadde det nå bare ikke vært for at han la til to små ord i overskriften som endret alt.

Ordene var "endelig" og "oss".

Med det gjorde han min overskrift "nå kommer sexdukkene for pedofile" om til "da kommer endelig sexdukkene for oss pedofile", som fører til at man oppfatter setningen helt annerledes. Da vedkommende så skrev i samme innlegg at dette var noe jeg hadde skrevet, og linket til bloggen min, kjente jeg det kokte i toppen.

Det kan kanskje virke som en bitteliten og ubetydelig bagatell, og det kan gjerne tenkes at jeg overdramatiserer / legger for mye i det hele, men i mine øyne fremstiller vedkommendes overskrift det som at 1) jeg har lengtet etter disse dukkene i lang tid (ref: endelig), og 2) jeg er pedofil (ref: oss pedofile). Dette stemmer jo overhodet ikke med virkeligheten!HVORDAN VILLE DERE REAGERT I SAMME SITUASJON?

 


7 kommentarerFRP klinker til med nok et idiotisk forslag!


Kategori: Jessica misliker // 08.05.2017 kl.19:46 // Én kommentar


Jeg blander meg sjelden inn i politikken. Med det mener jeg å si; jeg går sjelden ut mot navngitte partier og kaller dem, eller sakene deres, nedverdigende ord. I dag skal jeg gjøre et unntak. Fremskrittspartiet - ofte forkortet FRP - har jeg hatt i vranghalsen siden den dagen en tydelig ruset partileder kauket "morna, Jens!" på landsdekkende TV. Ikke fordi det ikke har kommet mye tull fra den kanten lenge før den tid, men fordi det var i dèt øyeblikket jeg mistet siste rest av respekt for partileder.

Det finnes en tid for å oppføre seg tullete, beruset og fjortis, men den tiden er ikke under en seriøs valgkamp og det attpåtil i beste sendetid. Man må gjerne ta seg et glass vin for å roe nervene, men når partileder fremstår som om hun har bælmet sprit med begge henda den siste timen - sorry, det imponerer lite.

Siden den gang har det bare ballet på seg med idioti fra den kanten. Vi kjenner alle til FRP's asylspolitikk, så det skal jeg spare meg for å gå nærmere inn på. Noen vet kanskje også at FRP mener det bør skytes langt mer ulv enn det som allerede er vedtatt (ref: her), hvilket helt ærlig har gitt meg fantasier om å kjøre en støvel opp dit solen aldri skinner på samtlige medlemmer av partiet. 

Akkurat da jeg trodde det umulig kunne komme mer dumskap fra dette partiet, klinker de jammen til igjen!FOTO: E24.NO

Denne gangen er det ytringsfriheten vår de vil til livs.

Ytringsfrihet er et begrep som beskriver menneskets rett til å utrykke (ytre) seg både gjennom verbal kommunikasjon så vel som ikke-verbal. Under ytringsfriheten går den enkelte nordmanns rett til å kle seg som han selv vil, høre på den musikken han selv ønsker, og selv velge religiøs tilhørighet.

Tidligere har man kunnet søke fritak om skolegudstjeneste dersom man tilhører en annen religion, eller rett og slett ikke ønsker å delta. De siste årene har også stadig flere skoler droppet gudstjenesten. Dette vil FRP nå ha slutt på. Deres argument er at kristendommen er en viktig del av den norske kulturen, og at man ikke kan forstå Norge som land dersom man ikke forstår hva kristendommen har betydd for oss. På bakgrunn av dette ønsker partiet å gjøre skolegudstjenesten obligatorisk, slik at skolen ikke lenger har mulighet til å velge den bort.

Jeg har ingenting imot religiøse mennesker. Likevel mener jeg at religion ikke bør oppfordres. Religion er med på å skape skiller og fordommer mennesker imellom, og jeg tror oppriktig at så lenge det finnes religion, kan det aldri eksistere fred på jorden.

Kristendommen lærer oss å se ned på homofile, lesbiske og transseksuelle. Den lærer oss at onani er galt, og at mennesker (gjerne kvinner) som har mye sex, er skitne og mindre verd. Den lærer oss at voldtekt er ok, og at menn er verd mer enn kvinner. Å gjøre en religion som representerer slike holdninger et obligatorisk innslag i skolen, er for meg galskap.

Dette, kjære Fremskrittspartiet, er inget fremskritt: det er et gigantisk tilbakesteg! 


1 kommentarNå kommer sexdukkene for pedofile


Kategori: Jessica misliker // 05.05.2017 kl.11:31 // 9 kommentarer


Man skal som kjent høre mye før ørene faller av. Derimot skal man ikke vandre så fryktelig langt inn på facebook før man ser ting som kan få deg til å sette frokosten i halsen.

FOTO / KILDE: rebelcircus.com


Bildene du ser ovenfor er heldigvis ikke ekte barn. Det er dukker. Nærmere bestemt sexdukker. For pedofile.

Firmaet som produserer dukkene heter Trottla, og mannen bak firmaet, Shin Takagi, er selv pedofil. Hans tanke er at dersom pedofile får leve ut fantasiene sine med en dukke, vil kanskje færre forgripe seg på ekte barn.

Gode intensjoner fra mr. Takagi, absolutt, men hele dette konseptet med å lage realistiske dukker basert på barn helt ned i femårsalderen og kle dem opp i nettingstrømper, stringtruser og andre voksenklær, for så å shippe dem til en kåt faen i indre troms eller hvor enn det måtte være, er en tanke som mildt sagt gjør meg veldig kvalm.

 

HVA TENKER DERE?


9 kommentarerDe 24 mest irriterende tingene jeg vet om


Kategori: Jessica misliker // 24.04.2017 kl.18:56 // 11 kommentarer
 

01.. KID-nummere lange som vonde år, med fire (eller flere) like tall etter hverandre.
02.. Mennesker som prater i munnen på meg.
03.. Dyreansiktfilterene på snapchat, brukt UTENFOR snapchat.


04.. At det er et sant helvete å spore opp e-postadressen til tannlege, legekontor etc når man skal bestille time. Lenge, leve telefonangsten.

05.. Å finne en fantastisk fin kjole, bare for å oppdage at den sitter helt feil på.
06.. Å uttale et ord feil i en opphetet diskusjon.
07.. Å bli dømt etter utseende. Dum er den som tror hjernecellene ligger i håret, og at de kan blekes bort...

08.. Å være så trøtt at jeg ikke klarer holde meg våken, for så å bli lys våken når jeg legger meg i senga.
09.. Folk som ser det som sitt livs oppgave å lage tredje verdenskrig av absolutt alt.
10.. Religiøse fanatikere.

11.. Folk som klager over at vegeterianere / veganere presser kostholdet sin på folk, men ikke engang legger merke til de 120 reklamene for kjøtt alle med en tv får smelt i trynet hver eneste dag, alle statusoppdateringene på facebook der folk forteller at de skal på mcdonalds og ha seg burger, alle bildene og videoene på snapchat med grillede pølser, ribber og gud vet hva, samt all reklamen på nett og i blader. Folk må gjerne spise kjøtt for min del, og folk må også gjerne la være, men å si at veggiser presser kostholdet sitt på folk når man knapt kan åpne øynene om morgenen uten å få "NÅ PASSER DET GODT MED EN GOD, VARM PØLSE!" smelt i fleisen fra samtlige medier..? Jeg er kanskje ikke veggis lenger, men jeg blir provosert av hele greia likevel. Selvinnsikt er en fantastisk fin egenskap som fantastisk få mennesker er i besittelse av.

12..Hypen rundt tv-serien SKAM. Hypen rundt middelmådige serier, produkter, filmer, låter etc generelt.
13.. Folk som går tregere enn tippoldemors oldemor og blokkerer hele veien når jeg har det travelt.
14.. Mennesker /bloggere som tror de er mye bedre enn alle andre. 

15..Politikk. Nærmere bestemt FRP. Det kommer alltid noe hysteri fra den kanten der.
16.. Mennesker som ser "i et forhold"-statusen på facebook som en utfordring, ikke et 'back the fuck off'-skilt.
17.. Jul i juli-fenomenet. Eller enkelt og greit; snø i fuckings april.

18.. Det faktum at jeg faktisk ikke kan spise hva jeg vil uten å legge på meg.
19.. Vårt oversensitive samfunn der man må veie hvert ord på gullvekt for å ikke provosere noen.
20.. At man får stempelet landssviker / trygdesnylter / lat så fort man ikke har jobb.

21.. Konkurranser hvor du "og en venn" kan vinne, eller hvor du må tagge en venn for å delta. Flott måte å fryse ut folk som ikke har så mange venner.

22..  At ord som "homo" og "ingen liker deg" fremdeles brukes som skjellsord for å trykke et menneske ned.

23.. At gutter kan gå i bar overkropp en varm sommerdag, men så fort ei jente har litt utrigning (du vet, for å slippe puppesvette. It's a real thing) så "ber hun om å bli voldtatt", "kler seg som ei hore" og "prøver å få oppmerksomhet". 

24.. Clickbait på blogg.no. Du får ikke lesere på den måten. Det eneste du oppnår er at de som allerede er lesere blir så skuffet gang på gang når innlegget ikke er like spennende som overskriften gir inntrykk av, at de rett og slett slutter å lese bloggen din.


11 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits