Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


En foundation som står til forventningene


Kategori: Jessica liker // 10.06.2017 kl.05:13 // 3 kommentarer


Jakten på en god foundation syntes å være evigvarende. TV-reklamer, blader og jevnaldrende jenter roste det ene produktet etter det andre opp i skyene, og jeg bet på hver gang. Gang på gang endte jeg opp misfornøyd, med produkter som ikke sto til forventningene. Alltid lette jeg etter noe som dekket bare enda litt bedre..Så kom det en dag hvor det dumpet ned en foundation med teksten "dermacol" i postkassen. Siden den gang har den blitt fast følgesvenn i sminkevesken. Endelig føler jeg at jeg har funnet et produkt som står til forventningene!

DERMACOL FOUNDATION...
Er vannfast
Kommer i 14 fargenyanser
Inneholder solfaktor 30
Er EKSTREMT drøy i bruk
Er allergivennlig
Inneholder 50% pigment
Gir full dekkevne til kviser, mørke ringer og tatoveringer(!)

Jeg personlig synes fort den kan bli litt tjukk å bruke alene, og liker derfor å ta en litt mindre mengde og heller blande den ut med en lettere foundation, for eksempel fra L'orèal. Nettsiden sier også at den passer for alle hudtyper, men av personlig erfaring vil jeg råde deg til å få igang en fuktighetskremrutine noen dager før bruk, da jeg har opplevd at den fort kan gi et kakete og fælt resultat dersom huden er tørr. Til dette anbefaler jeg Aloe Moisturizing Lotion fra Forever Living, som er en god og fet krem som trekker fort inn i huden uten å klisse.

 

HVA SYNES DERE OM DERMACOL?
KJØP DEN HER!


3 kommentarerBare en bagatell


Kategori: Jessica liker // 07.06.2017 kl.15:59 // Ingen kommentarer

LENKER:  | 1 HER2 HER3 HER |

 

//affiliate


Juni måned. Nå kan man offisielt si at det er sommer. Likevel er det lite som hinter i den retningen når jeg ser ut vinduet. Regnet plasker ned, og store, tunge skyer henger på himmelen. Tåken er tykk, som en slags røyk i tretoppene. Hvor er solen, de summene biene og den vakre fuglesangen? De var her i går, alle sammen, men i dag er det nesten som om de aldri har vært her i det hele tatt. Som om det er evig høst.

Fra det indre rom sitter jeg og drømmer om det ytre. Fine farger gjør meg glad. Stjerner og galakser. Glitre, glitre. Evigheten er stor, universet er uendelig, og i den sammenheng er litt regn, fett hår og mangel på badesesong bare en begatell.


0 kommentarer1 kjole, 6 outfits


Kategori: Jessica liker // 27.05.2017 kl.00:15 // Ingen kommentarer


Nå begynner det å gå mot varmere tider. Varmere tider betyr mindre klær, skolefri og for mange også ferieturer. Enten ferien i år går til Maldivene eller til bestemor i en annen kant av landet, kreves det pakking.

Vi jenter er kjent for å pakke fryktelig mye for fryktelig få dager, men her må jeg ærlig si jeg ikke kjenner meg særlig godt igjen. Visst har jeg lest om bloggere som pakker med seg èn genser, èn topp, èn bukse, og så videre for hver dag, men selv liker jeg å tenke litt fornuftig i forhold til plass. Man kommer langt med å ha ett eller to basisplagg, og heller style det på flere forskjellige måter. Sjekk for eksempel bildene under, som viser hvordan èn kjole blir seks forskjellige antrekk.


Kjempesmart, både i forhold til lommebok og plass! Selv har jeg allerede en lignende kjole som jeg kjøpte på Nelly for omtrentlig ett - to år siden, og som blir flittig brukt både som genser og som kjole.

Ellers finner dere en ligende en her.

//affiliate.
Bilder fra pinterest.

 


0 kommentarerAndressa (23) er virkelighetens Elsa!


Kategori: Jessica liker // 20.05.2017 kl.12:36 // Én kommentar


Husker dere disneyfilmen Frozen - eller Frost som den heter på norsk - som handler om dronning Elsa av Arendelle og hennes magiske, ikke helt sosialt aksepterte, evner? Da har du kanskje også lurt på hvordan hun ville sett ut dersom hun var et virkelig menneske. Nå trenger du ikke lure lenger. Jeg har nemlig funnet hennes lookalike!Hils på tjuetre år gamle Andressa Damiani fra Brasil!Det som i all hovedsak skiller Andressa fra andre Elsa-lookalikes er for det første at hun faktisk er slående lik originalen, og for det andre heller ikke har lagt seg under kniven.Selv uten sminke (til venstre) og uten parykk (til høyre) er hun veldig lik dronningen av det fiktive landet Arendelle.


 


1 kommentarSvenske brukte 1million kr på plastisk kirurgi


Kategori: Jessica liker // 10.05.2017 kl.18:51 // 4 kommentarer


Tidligere denne uken skrev jeg om tjuefem år gamle Luis som har brukt 278.000 kroner på å bli en alv fra Ringenes Herre (les her). Dèt høres kanskje ekstremt ut for noen, men er ingenting mot beløpet jevnaldrende Pixee Fox fra Sverige har brukt på å forvandle seg selv fra menneske til tegneseriefigur.FOTO: GOOGLE / hotphotosandvideos.com

Den tjueseks år gamle kvinnen har nemlig gjennomgått over hundre(!) operasjoner, til en samlet prislapp på èn million kroner! Disse omfatter blant annet implantater i bryst og rumpe, fjerning av seks ribbein, permanent leppeforstørrelse med fettransplantasjon og permanent endring av øyenfarge. Pixee's mål er å ligne tegneseriefiguren Jessica Rabbit, og har, til tross for sine mange operasjoner, planlagt hele ti nye operasjoner i løpet av 2017. Hun har også en drøm om å komme i Guinnes rekordbok for slankeste midje. Hennes nåværende midje er på imponerende 35 centimeter, og hun bruker jevnlig korsett for å gjøre den smalere.
Til daglig er Pixee bosatt i North Carolina i USA hvor hun jobber som glamourmodell. Pengene til hennes mange kostbare operasjoner kommer dog stort sett fra donasjoner fra fans.


4 kommentarerJessica tipser: tv-serier


Kategori: Jessica liker // 09.05.2017 kl.11:56 // 2 kommentarer


Jeg elsker tv-serier og handler nye serier eller sesonger jevnlig. I disse streamingtider hvor netflix, popcorntime, viaplay m.fl. har tatt over verden kan det kanskje virke noe bortkastet å legge penger i DVD / blu-ray, men når internett plutselig er nede en dag, skal jeg love at de gode, gamle disc'ene er gull verd.


DIREKTELENKER: | SupernaturalPretty little liars Buffy the vampire slayer |

01 SUPERNATURAL
Da brødrene Sam og Dean Winchester var små ble moren deres drept av en guløyd demon. Siden den gang har deres far tatt opp jakten mot det overnaturlige i et håp om å en dag finne demonen som drepte hans kone. Serien starter med lillebror Sam som har begynt på universitetet hvor han, sammen med kjæresten Jessica, planlegger et helt vanlig liv med utdannelse og jobb. Kort tid etterpå dukker storebror Dean opp og forteller at faren deres er savnet. Når Sam avfeier Dean og går tilbake til soverommet, finner han Jessica bokstavelig talt i fyr og flamme oppunder taket - nøyaktig den samme måten guttenes mor ble drept på. Han bestemmer seg da for å bli med storebror på leting etter faren og den guløyde demonen som nå har drept to av de menneskene som sto ham aller nærmest.

02 PRETTY LITTLE LIARS
Venninnegjengen Hanna, Emily, Aria, Spencer og Alison samles til en hyggelig kveld med sleepover. Når jentene våkner er Alison sporløst forsvunnet. Det hele blir fort en forsvinningssak. Ett år senere er hun fremdeles ikke funnet. Alisons venninner begynner å motta truende tekstmeldinger fra en anonym avsender som kaller seg A. Først tror de det er Alison som tuller med dem, men når Alisons lik blir funnet, blir tekstmeldingene bare hyppigere og mer truende. Det blir snart klart for jentene at denne A er over alt. H*n ser alt, vet alt, og gjør de ikke som de får beskjed om, kan konsekvensene bli fatale.

03 BUFFY THE VAMPIRE SLAYER
Etter å ha brent ned gymsalen på sin forrige skole flytter Buffy Summers og hennes mor til Sunnydale. Buffy finner seg fort til rette og får gode venner, men oppdager snart at selv om hun klarer å blende inn som en helt vanlig jente, slipper hun ikke unna sin plikt som vampyrjeger. Igjen må Buffy redde verden fra vampyrer, hekser og demoner, samtidig som hun prøver å beholde skoleplassen, vennene og karakterene sine.

 

HAR DERE SETT NOEN AV DISSE SERIENE?


2 kommentarerNå kan du harryhandle i Sverige fra din egen stue


Kategori: Jessica liker // 07.05.2017 kl.19:49 // Ingen kommentarer


Hva er vel mer typisk norsk enn en skikkelig harryhandel i nabolandet? Hver sommer hiver norske familier seg i bilen og legger i vei mot Godisfabrikken og Nordbysenteret for å handle til svenske priser.

Dette kan fort by på uventede utgifter i form av bensinpenger frem og tilbake, fergetur, og ikke minst det faktum at vi har en tendens til å gå fullstendig amok når vi først er der, og handle mye mer enn det vi egentlig hadde tenkt.

Tilhører du den andelen som ikke har tid, eller råd, til å legge turen til Sverige i år, eller kanskje rett og slett ikke gidder alt stresset forbundet med turen, men likevel har lyst til å handle til svenske priser, bør du lese videre. Nå kan du nemlig handle i Sverige hjemme fra din egen stue, og det helt uten skjulte kostnader!
Nettbutikken XLGODIS.SE er fylt med godteri og brus, energidrikker og annet snacks i samme prisklasse som du finner i Sverige. Det eneste du betaler i tillegg til varene, er fraktkostnad. Varene sendes tollfritt til din nærmeste post i butikk i løpet av et par dager.

Bruker du rabattkoden xlgodis10 får du dessuten 10% rabatt på bestillingen!

 


0 kommentarerVille bli en alv, tok operasjoner for 278000 kr


Kategori: Jessica liker // 07.05.2017 kl.13:02 // Én kommentar


Hvem har vel ikke stått foran speilet og tenkt at det ville være fint om brystene var litt større, nesen litt mindre eller rumpa litt rundere? Komplekser er naturlig, og alle har det i større eller mindre grad. Senest i går delte jeg et innlegg om mine egne puppekomplekser. Innlegget, som har fått tittelen "jeg var fjorten år og hadde silikonpupper", kan leses her.

For noen er imidlertid ikke dèt nok. Noen mennesker har så store komplekser at de aller helst bare vil operere seg til å bli en helt annen person. Barbie, Kim Kardashian eller Megan Fox, for eksempel.

25 år gamle Luis fra Argentina hadde imidlertid et litt annet ønske da han la seg under kniven: han ville bli en alv.
FOTO: dailymail.co.uk | Slik så Luis ut før forvandlingene


Etter å ha blitt utsatt for mobbing i barndommen utviklet argentinske Luis Padron en interesse for fantasyuniverset. Hans store drøm ble å se ut som en av alvene i Ringenes Herre.Luis har i dag tatt kosmetiske operasjoner for over 278.870 kroner. Disse inkluderer full bleking av hud, hår og øyenbryn med laser, permanent fjerning av kroppshår, fettsuging av hake, neseoperasjon, fem operasjoner for å endre farge på øynene,  botox, fillers (x40).

PICS BY LUIS PADRON / CATERS NEWS - (PICTURED: Luis is trying to transform into a real life elf and fantasy being - he's spent over 35kUSD to achieve his dream on surgeries and procedures, along with a 5kUSD ritual to bleach his skin and stop it from tanning, large lenses and more) - A fantasy fanatic has spent over USD35,000 on plastic surgery including laser skin bleaching and to become a REAL-LIFE ELF. Luis Padron, 25, from Buenos Ares, Argentina, became obsessed with the world of elves, angels and fantasy beings after being bullied as a child. He became determined to look like his favourite otherworldly characters and sourced inspiration from films including Labyrinth and The NeverEnding Story. To look more like an elf, Luis started bleaching his hair and skin and now he has a USD5,000-a-month ritual applying specialist creams, dyes, treatment and SPF100 sunscreen. Additionally, he?s splashed over USD35,000 on surgery including liposuction on his jaw, a rhinoplasty, full body hair removal and operations to change his eye colour. Luis gets stared at for his unusual look but says he doesn?t care what people think and that he won?t stop until he has fully transformed into an elf. He's planning surgery to make his ears pointed, hair implants for a heart-shaped hairline and a limb lengthening op to make him 6ft 5. - SEE CATERS COPY

Han bruker også nærmere 45000 kroner i måneden på ansiktsprodukter. I dette inngår alt fra sminke og fuktighetskremer til botox, solfaktor og kremer med blekemidde, samt sclera-linser for å gi en illusjon av større øyne.Han er imidlertid ikke helt fornøyd ennå, og planlegger også operasjoner for å få permanente alveører, hjerteformet hårfeste, ansiktsløft, øyeløft for å få en mer kattelignende fasong, muskelimplantater og forlenging av bena for å bli høyere.


1 kommentarBedømmelse av Sophie Elises bok


Kategori: Jessica liker // 23.04.2017 kl.21:53 // 6 kommentarer


Julen 2016 fikk jeg Sophie Elises bok, forbilde, i julegave av min søster. Her om dagen plukket jeg den opp og leste den fra start til slutt. I dette innlegget vil jeg bedømme boken etter omslag (forside) og innhold.
Sophie Elises selvbiografi, kan kjøpes på ARK.


OMSLAG:
D
et første jeg legger merke til ved boken er omslaget (forsiden). Jeg liker godt bildet av hovedpersonen selv, men irriterer meg litt over at det bare er 'klæsjet' midt på, for å dekke over noen ord. Hva disse ordene egentlig er, aner jeg ikke, og det irriterer meg litt. Jeg tror bokens omslag ville vært mye finere om bildet med den gule bakgrunnen gjorde hele omslaget, ikke bare en bitteliten del av det. Slik det er nå, klæsjet midt på, ser i mine øyne rotete og litt 'hjemmesnekret' ut. Kanskje er det med vilje, for å gjenspeile litt av forfatterens personlighet. Litt sånn rotete og uperfekt. Likevel holder jeg fast på at det ville  sett mer ordentlig / profesjonelt / bedre ut dersom det gule bildet ble brukt som omslag alene, fremfor å klistres midt på.

TEKST:
Boken har veldig korte kapitler, og en veldig enkel skrivemåte. Det er ingen vanskelige ord, eller unødvendige detaljer. Dette gjør boken lett å lese for de aller fleste, noe jeg synes er veldig positivt. Samtidig savner jeg nettopp det; de unødvendige, dype detaljene - følelsen av å faktisk være der, og kunne leve seg ordentlig inn i historien. Boken er spennende, men den fremstår på meg litt platt. Jeg savner den dybden i detaljene. Det er også flere ting fra Sophies liv jeg kunne tenke meg å lese om, som hun ikke engang har nevnt med så mye som et ord.
  "jeg fiklet med en blyant og tegnet kruseduller i vinduskarmen. Så skrev jeg mitt eget navn. Jeg så ned. Jeg skrev det igjen. Sophie. Sophie. Sophie." 
- Kapittel nummer to, ut av vinduet, inn i skyene, side 14.OPPSUMMERING:
Sophie Elises Forbilde er en lettlest og godt formulert bok om hvordan ei lav jente med tre bh'er utenpå hverandre, som stjeler kusinens klær og skrur av lyset hjemme når venner kommer på besøk så ingen skal se familiens stygge sofa, ender opp med å bli ei jente som plutselig tjener egne penger fra jenterommet, pryder avisforsider og vinner bloggpriser. Hvordan denne lille jenta som vegrer seg for å ta til ordet og ikke tør å gå ut døra uten hair extensions, ender opp med å sitte på tv og snakke foran hundrevis av mennesker. Boken forteller om hvordan slektninger vender familien ryggen etter at hun legger seg under kniven, om drømmen om å bli Linni Meister, og om panikkangst. Alt i alt en fin og spennende bok, men som helt sikkert ville vært enda bedre med litt mer detaljerte beskrivelser av hendelsene som nevnes.
 


6 kommentarerSkjønnheten & Udyret: en analyse


Kategori: Jessica liker // 21.04.2017 kl.11:16 // 5 kommentarer


En ting de aller færreste vet om meg er at jeg er en stor Disney fan. Skjønnheten og Udyret er en av mine favorittfilmer, og ettersom det i disse dager går en ny versjon av filmen på kino med ekte skuespillere og en noe forandret historie, tenkte jeg dette var et godt tidspunkt å fortelle dere hvorfor jeg liker den originale, animerte versjonen fra 1991 såpass godt. 


Skjønnheten & Udyret, dvd, kjøp her.


Noe jeg husker spesielt godt fra barndommen, og som jeg er sikker på at flere av dere også er enige i, er hvor sterkt jeg mislikte Gaston. Det mest skremmende er imidlertid ikke karakteren i seg selv, men det faktum at hele byen ser opp til ham. De som sier at filmen handler om ei jente med stockholms syndrom, har enten valgt å ignorere - eller har simpelthen ikke lagt merke til - hvordan filmen fokuserer på hvordan snille og gode mennesker blir fryst ut og sett ned på av samfunnet.

Gaston er ikke den eneste som kritiserer Belles fascinasjon for bøker. Hele byen sier at det må være noe galt med henne. Faren hennes sendes avgårde til galehuset, og udyret blir ikke godtatt av samfunnet ene og alene på grunn av sitt utseende, noe som bare bidrar til å gjøre sinneproblemene hans verre og driver ham enda lenger bort.

Howard Ashman, som jobbet med filmen og hadde stor innvirkning på historien, var en homofil mann som døde av aids kort tid etter at filmen var lansert. Om du ser filmen med dette i bakhodet, kommer den underliggende beskjeden tydelig frem.

Gaston demonstrerer hvordan mobbere blir belønnet og opphøyet av samfunnet så lenge de passer inn i 'malen' for hva som er sosialt akseptert, mens snille og genuint gode mennesker som på en eller flere måter skiller seg ut, blir dømt og sett ned på.

Kjærligheten mellom Belle og udyret handler ikke om en ung jente som lærer å elske monsteret som holder henne fanget, men om to individer som finner trøst i hverandre etter at de begge har blitt fryst ut og sett ned på av samfunnet. Legg spesielt godt merke til hvordan udyret reagerer når innbyggere i byen kommer for å drepe ham: han er ikke sint; han er lei seg. Han er sliten. Han er i ferd med å gi opp fordi han ikke lengre har noe som er verd å kjempe for, helt til han ser Belle komme ridende for å redde ham, og innser at han faktisk har noe å kjempe for likevel.

I den originale historien frir udyret til Belle hver kveld, og trolldommen brytes når hun omsider sier ja. I Disney's versjon venter han på at hun skal elske ham, ettersom han ikke er i stand til å elske seg selv. Dette demonstrerer hvordan isolasjon og utestengelse fra samfunnet, hvordan det å gjentatte ganger bli fortalt at man er et monster og ikke god nok, kan tulle med hodene våre og få oss til å miste troen på oss selv.

Samfunnet belønner mobbere fordi vi vokser opp med en ideologi som tilsier at deres ofre ikke passer inn. At dersom noen skiller seg ut, må de settes på plass eller ødelegges. Filmen om skjønnheten og udyret forteller oss at dette er feil tankegang.

Som et menneske som selv har opplevd hvordan det er å stenges ute fra det sosiale miljøet, kan jeg relatere til filmens budskap, noe som også er grunnen til at den er en av mine favorittfilmer.


5 kommentarerWanties


Kategori: Jessica liker // 14.03.2017 kl.15:35 // Ingen kommentarer


123
ØVRE RAD:   | rosa skjørt | rosa jakke | øredobber |
NEDRE RAD: | bukse | jakke | rosa jakke |

Metalliske farger er så fint! Det er når jeg ser klær som dette at jeg tenker det er like greit jeg ikke er topplisteblogger. Hadde jeg hatt en månedtlig inntekt på hundre-og-noe-tusen, kunne jeg fort endt opp med å kjøpe så mye klær at det ikke hadde vært plass til meg i leiligheten, nemlig... ;)

 


0 kommentarerAll energien, ingen av kaloriene


Kategori: Jessica liker // 14.03.2017 kl.12:10 // Ingen kommentarer


Energidrikker er en av mine absolutte nødvendigheter for å komme meg gjennom dagen. Jeg fungerer rett og slett ikke uten. På samme måte som at mange er avhengig av en kopp eller to med kaffe for å starte morgenen, er jeg avhengig av en energidrikk i løpet av dagen for å holde fokus.Ekstra fint er det at man kan få kalorifrie energidrikker. De gir all energien, men ingen av kaloriene. Dermed kan jeg få min daglige koffeindose, uten å bekymre meg for å gå opp i vekt.Mange sukkerfrie produkter har det med å smake som en døllere smak av originalen, men det synes jeg ikke disse to ovenfor gjør. Spesielt den røde, ultra red, med en smak av bringebærdrops, synes jeg er utrolig god!


0 kommentarerDu vet du begynner å bli voksen når...


Kategori: Jessica liker // 06.03.2017 kl.20:22 // 7 kommentarer


Du vet du begynner å bli voksen når du synes det er kjempestas å finne sokker på salg.Her om dagen tipset min kjære meg om at man får en tipakning med hvite ankelsokker til en femtilapp på europris. Nå deler jeg tipset videre med dere. Sokker er kanskje det dølleste man kan blogge om - spesielt om de bare er helt hvite, plaine ankelsokker, men jammen er de kjekke å ha, for jammen forsvinner de fort! Etter en viss alder er det å klare å hindre sokkene i å bli single nærmest et tegn på suksess. Dere tror jeg tuller, men bare vent og se! ;)

Da jeg attpåtil fant en trepack med neonfargede sokker i gul, rosa og grønn, er det nesten flaut hvor opprømt jeg ble. Neonfargede sokker, dere!


7 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits