Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Mensen ut av nesa


Kategori: Livet // 02.06.2017 kl.15:15 // Ingen kommentarer


Mai måned har kommet og gått, og til tross for pre-menstruelle symptomer fra tid til annen, har mensen glimret med sitt fravær. Dette er helt ok for meg, men det gjør meg likevel litt stresset med tanke på at jeg nå ikke aner når den dukker opp neste gang. All heder og ære til mennesker som sliter med uregelmessig menstruasjon, og som dealer med denne type stress hver måned. Tror nok jeg skal begynne å ta med meg en håndfull tamponger hvor enn jeg går i nærmeste fremtid, så er jeg forberedt om det månedtlige blodsoffer til fruktbarhetsgudinnen skulle starte under en kjøretur, eller annet upassende sted og tidspunkt.

Mens vi snakker om kjøreturer; i går var jeg på en lang en. Espen og jeg skulle nemlig kjøre flyttelass til Oslo for hans søster og hennes forlovede. Allerede klokken syv hoppet vi ut av sengen, tok en kjapp dusj, kladdet på litt krigsmaling og la i vei mot Nes for å treffe Marita (les bloggen hennes her) og Eirik.Marita og Eirik har ingen katt, men denne lille krabaten vandret likevel rundt på utsiden, og fikk dermed litt kos. Jeg hadde jo selvfølgelig lyst til å ta ham med hjem, men regner med han allerede tilhører noen i nærområdet.Vel fremme i Oslo er gutta klare til å ta fatt på bæreoppgaven! Jeg bidro, jeg også, etter at jeg var ferdig med å ta dette bildet.Utsikten fra leiligheten deres. Litt lenger bort er det både lekeplass og ballbinge.

Espen: se, en lekeplass. Kjekt for unga.
meg: ja, hit kan vi flytte når vi får oss unge.
Espen: nei. Ungen vår skal vokse opp på landet.

 

Jeg hadde egentlig planer om å treffe Therese i dag, men har vært så utslitt etter kjøreturen i går at jeg bare måtte tekste henne og avlyse. Til uken må jeg bestille meg en legetime også, for selv om mensen glimrer med sitt fravær, har det absolutt ikke manglet på blod andre steder. Nesen har denne måneden rent som en foss og farget både papir og tamponger røde. Det er nesten så man kan si jeg har mensen ut av nesa.


0 kommentarerGjett hvem som var med meg i dusjen i dag


Kategori: Livet // 31.05.2017 kl.23:28 // 10 kommentarer


Da eldstekatten, Minsten, i dag tidlig kom hjem luktende av olje og med noe som lignet fett i pelsen, var det ikke annet å gjøre enn å ta ham med en tur i dusjen.Jeg skal ikke påstå det er det gøyeste han vet, men noen ganger må man som kjent gjøre ting man ikke har lyst til. Heller en tur i dusjen, enn at han skal forsøke å vaske seg på egenhånd og få noe giftig i munnen. Heldigvis er han ikke helt ukjent for dette med dusjing, og vet at det ikke er farlig.

Det var sol og varmt i været, så han fikk tørke på den naturlige måten. Det tror jeg nok han satte pris på, selv om ansiktsutrykket hans her tyder på at han synes jeg er verdens verste 'mamma'.


10 kommentarerÅ miste noen som betyr så mye...


Kategori: Livet // 11.05.2017 kl.17:47 // Ingen kommentarer


Du kom til meg en dag i 2013.

Jeg elsket deg umiddelbart.

Du strålte mot meg der du lå.

Så uskyldig og urørt.

Du hadde enda ikke lært dine første banneord eller fått dine første upassende bilder lagret i minnet.


Men den tid kom tidsnok.

Du ble raskt en del av livet og hverdagen min.

Du var det første jeg så om morgenen, og det siste jeg så om kvelden.

Du var med meg på fest.


Du ble med meg til sengs.

Du vekket meg om morgenen.

Du var der da ingen andre var der.

Trøstet meg uten ord, fikk meg til å tenke på noe annet.

Du var en viktig forbindelse.

Du hjalp meg å komme i kontakt med mennesker.

Jeg følte meg alltid litt tryggere da du var med.

Da jeg kunne stirre på deg, istedenfor på ansiktene rundt meg.

Årene har gått, og du har blitt eldre. Du er ikke lenger like sprek som du var. Du har tatt skade av årene våre sammen, og det gjør meg vondt å se. Du stråler fremdeles, men du lystrer ikke lenger mine kommandoer.  Du har sprekker i fasaden, og du vil ikke lade - enda jeg har byttet ut laderen så mange ganger for din skyld. Forsøkt å gjøre deg fornøyd. "Dette tilbehøret støttes ikke", forteller du meg. Det går mot slutten for deg nå. Prosenten din synker stadig. Noen ganger glimter du til. Tar til deg litt strøm. Så blir du snurt igjen. Prinsesse vil ikke.Takk for alle minnene, gamle venn.
Måtte du hvile iPhred.


0 kommentarerHåpet om å finne henne i live


Kategori: Livet // 08.05.2017 kl.14:31 // 8 kommentarer


Vet dere hvordan jeg startet dagen i dag? Med hjemmelagde pannekaker! Å spise pannekaker til frokost har jeg ikke gjort siden jeg gikk på barneskolen, men i dag følte jeg det passet seg.Etter syv dager på rømmen har minstejenta vår, Argentina, endelig kommet hjem igjen! Tilsynelatende i god behold også, selv om hun halter litt på den ene poten. Før jeg la meg i går kveld byttet jeg ut fôret i fellen og sprayet gulvet med litt catnip / kattemynte, og jammen satt hun ikke i fellen i dag morges! Jeg er så lettet! Spesielt med tanke på at jeg virkelig hadde begynt å miste håpet om å finne henne i live, i og med at hun er så liten og forsvarløs, og har vært innekatt hele livet.

Heldigvis gikk det bra denne gangen, og hun er trygt hjemme igjen!


8 kommentarerHva om hun aldri kommer hjem?


Kategori: Livet // 05.05.2017 kl.22:14 // 2 kommentarer


Det er nå tre dager siden Argentina forsvant. Det er nå jeg burde begynne å forberede meg på at hun kanskje aldri kommer hjem. At jeg kanskje aldri finner henne, og aldri får vite hva som har skjedd. At hun kanskje ligger død et sted, og ikke finnes lengre.
Selfie.


I dag har vi grillet. Espen, meg og Daniel. Jeg hadde et lite håp om at lukten av grillmat ville nå henne, hvor enn hun er i verden, og fange nysgjerrigheten hennes. Er hun fremdeles i live, er hun antagelig veldig sulten.Alt håp er imidlertid ikke ute helt enda. I går fikk jeg låne en kattefelle. Den skal stå ute over natten med litt mat i. Så er det bare å krysse fingrene for fangst.


2 kommentarerSykehuset glemte meg!


Kategori: Livet // 04.05.2017 kl.13:57 // 2 kommentarer


Solen skinner, det er varmt i været, og minstejenta er fremdeles borte. Jeg og var ute og lette etter henne i går kveld, da Sophie plutselig hang seg på. Her må jeg bare få skryte litt av Sophie; hun viste seg nemlig å være den beste letebuddien jeg kunne hatt. Hun sprang foran meg, stoppet opp og ventet på meg, og gikk inn alle de stedene jeg ikke kunne selv. Som inn i andres hager og hekker, og under terasser. Når hun ikke fant noe kom hun luntende tilbake, før hun sprang videre. Så hun noe, stoppet hun opp og ble sittende til jeg kom bort for å undersøke. Flinke pusen! Minstejenta fant vi dog ikke.Dagens selfie. Myse, myse i solskinnet.


I dag tvang jeg meg opp av sengen klokken syv. Det er egentlig ikke så tidlig til meg å være, men etter leteturen i går kveld var jeg helt utslitt, og kunne nok trengt noen ekstra minutter på øyet.

Grunnen til at jeg sto opp var en legetime på Vestre Viken klokken 08:15. Denne hadde jeg fått på SMS. Ett minutt over tiden sto jeg i skranken for å si ifra at jeg hadde kommet. Der ble jeg møtt med et forundret blikk, for i følge dem hadde jeg slett ingen time i dag. Jeg dobbeltsjekket SMS'en for å sjekke at det var riktig dag og tidspunkt, og måtte også vise den til vedkommende i skranken. Hun dobbeltsjekket dataene sine, og nei, det var ingen time avsatt til meg i dag. hun kunne dessuten opplyse om at legen jeg hadde avtale med ikke jobbet i dag. Ikke kunne jeg få ny time heller, da dette er noe som må foregå gjennom henvisning fra lege.

Og tror dere ikke at da jeg endelig fikk satt meg ned hjemme klokken 12:00 og skulle ha noe å drikke, at jeg presterte å miste hele boksen rett i gulvet og halve innholdet rant inn under seng og komode? Åh, jadda!


2 kommentarerUngdommer skremmer meg mest av alt


Kategori: Livet // 03.05.2017 kl.10:39 // 7 kommentarer


I går hadde jeg tenkt å legge ned bloggen, men så skjedde dèt som ikke skulle skje: Argentina, min to år gamle, usteriliserte, vårkåte innekatt, klarte å åpne vinduet på soverommet mens Espen og jeg var i stuen og så film, og da vi gikk for å legge oss ble vi møtt av et vindu på vidt gap, og en kattefrøken som var sporløst forsvunnet. 
Slik ser hun ut, lille Argentina.


Selvsagt gikk jeg ut og lette etter henne i nattmørket, men med tre andre katter diltende hakk i hæl, ble det ingen vellykket kattejakt.

Da jeg sto opp i dag morges var hun fremdeles ikke kommet hjem. "Det tyder på at hun har paret seg", fortalte Espen meg. Akkurat dèt bekymrer meg ikke, selv om det selvsagt ikke er en ønskelig situasjon. Det som faktisk bekymrer meg, er om frøkna er tatt av rev eller har blitt offer for ondskapsfulle menneskers handlinger. Jeg husker fremdeles godt historiene jeg hørte da jeg gikk på ungdomsskolen, om russen som helte bensin på katter og tente på med lighter. Jeg husker fremdeles overskriftene jeg har sett i aviser. Katter som har blitt fôret med rottegift, som har blitt skutt på, eller som har blitt funnet med bena kuttet av. Jeg skal være så ærlig å si at det jeg er mest redd for av alt slettes ikke er den sultne reven i skogen, men de "dritkule" kidsa som synes det er gøy å plage dyr.

Riktignok har jeg aldri hørt om slike situasjoner her hvor jeg bor, men frykten er der likevel. For man vet aldri.


Fint om de av dere som bor i nærområdet (tuppeskogen / vonheim)
gir meg beskjed om dere ser henne.


7 kommentarer*Sett inn clickbaitoverskrift her*


Kategori: Livet // 30.04.2017 kl.22:53 // 4 kommentarer


Norge [U-fårr-ut-sìG-bArt] : et lite land langt mot nord, hvor det i april-mai måned er mulig å oppleve de fire årstider i løpet av èn dag.

I dag strålte solen. Himmelen var knallblå, sommerfuglene fløy lavt, fuglene sang, og svigermor inviterte oss over på grilling. Vi lånte bil, kjørte den på vask, og la i vei mens Radio Norge fylte bilen med musikk.
 Girl, you look fabulous NATURAL AND BORING  without makeup ^

 Masse god mat og drikke i hyggelig selskap!
 Selvsagt hadde vi også med oss lille Ronja!Espen og hans mor løser verdensproblemer. Eller i alle fall hvorfor mopeden ikke fungerer som den skal.

Noen som gidder finne en overskrift til dette innlegget? Jeg orker seriøst ikke.


4 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits