Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Nå har jeg et dilemma


Kategori: dyr og miljø // 20.06.2017 kl.19:30 // 3 kommentarer


God kveld i stuen! Jeg kjenner at jeg egentlig ikke har lyst til å logge inn her engang etter det enkelte lirte av seg i forrige kommentarfelt. Kall meg gjerne hårsår, men jeg mener bestemt på at dette med å si seg uenig med noen må kunne gå begge veier. Skriver jeg et innlegg og du sier deg uenig - helt ok. Åpenbart fungerer ikke dette andre veien - altså jeg kan ikke respondere på en kommentar og si meg uenig i den - fordi da er det angivelig å "gå i forsvar". Kjenner jeg blir provosert bare av å ta opp saken, så da velger jeg heller å klappe kjeften godt igjen om det temaet, og notere meg bak øret at kommentarer ikke skal svares på. Begynner nå å forstå hvorfor så mange bloggere velger å stenge kommentarfeltet.For all del, det var mange hyggelige tilbakemeldinger også, som jeg selvfølgelig setter veldig stor pris på, men det blir gjerne til at man vier de negative litt ekstra oppmerksomhet fordi man føler seg urettferdig eller nedlatende / stygt behandlet.

Ellers kan det være på sin plass å nevne at jeg har laget meg ny blogg. "Igjen?", tenker du kanskje. Ja, igjen. Denne gangen er det imidlertid en blogg for mine engelskspråklige lesere, og hele poenget var i utgangspunktet å ha to blogger. En norsk, og en engelsk.

Dilemmaet da er selvfølgelig at jeg mangler motivasjon til å i det hele tatt logge inn her, samtidig som jeg absolutt ikke ønsker å slette den.

Forslag til hva jeg kan gjøre mottas med takk (selv om jeg ikke kan respondere, fordi jeg ikke vil ha på meg at jeg 'går i forsvarsmodus'.. Haha..). Frem til jeg eventuelt finner på noe lurt, kan de av dere som ønsker å følge den andre bloggen sende meg en melding på facebook, enten via profilen (facebook.com/waldorfen) eller facebooksiden til bloggen (jessicabalici.blogg.no), eller rett og slett bare en god, gammeldags e-post (eller snap).
 


3 kommentarer


Thomas Frydenberg

20.06.2017 kl.19:41

Trist at noen alltid skal være usaklige i kommentarfeltet. Ønsker deg en flott kveld!

Jo

30.06.2017 kl.20:44

Link til ny blogg? :) er forresten innom hver dag!

JessicaBalici.blogg.no

01.07.2017 kl.14:12

Jo: livingdoll.no

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits