Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Trusebilder og sånn


Kategori: Dagens tanke // 18.06.2017 kl.15:22 // 17 kommentarer


Jeg vil starte på nytt. Slette arkivet, starte fra begynnelsen igjen. Eller kanskje bare gi opp fullstendig. Slette bloggen, og gi faen. Jeg føler ikke lenger at det gir meg noe, det å sitte her. Legge tid og engasjement i innlegg, for å få lunken eller mangelfull respons. Bryr du deg, du som leser, eller har vi nådd det punktet hvor man må poste bilder i trusa for at folk skal gidde å engasjere seg?
"Savner flere bilder av deg på bloggen" sto det i en privat melding jeg fikk her om dagen. Jeg svarte ikke på den. Jeg gjør sjelden det. Når mennesker sier de ønsker å se mer av meg, lukker jeg øyne og ører. Har fått et par riktig drøye noen opp igjennom årene. Som familiefaren på 50+ som en dag i 2015 lurte på om jeg ikke kunne begynne å poste bilder med "litt hud" på bloggen. "Hva er litt hud?", spurte jeg. Litt hud var undertøy - og bikinibilder. Jeg svarte noe halvsurt om at ville han se jenter som bretter frem kroppen for oppmerksomhet, fikk han klikke seg inn til Sophie Elise. 

Lite visste jeg at jeg to år senere skulle sitte her, demotivert som faen, og lure på om det hadde vært jeg som hadde tronet på topplisten om jeg 1) hadde hatt brukbar kropp, og 2) hadde brettet den ut for hele internett.

Ikke at det spiller noen rolle. Du kommer ikke til å se meg ligge kliss naken på eget stuebord og stirre sprengkåt inn i kamera mens jeg skriver en halvgrei tekst om dagens innkjøp, eller hva faen.

Men man lurer jo likevel.. Både på dèt, og om man skal slette hele møkka og grave seg ned i egen bakhage.
 


17 kommentarer


Thomas Frydenberg

18.06.2017 kl.15:53

Ikke gi opp, du er flink. Ønsker deg en god søndag videre!

InoSc

18.06.2017 kl.15:57

Ikke slett. Jeg elsker å lese bloggen din, selvom jeg ikke er så flink på å kommentere.. Stå på videre

roro

18.06.2017 kl.16:13

Har aldri vært noe flink til å kommentere, for jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal skrive. Kan fortelle at jeg leser flere blogger og at det er dine innlegg jeg ender opp med å lese sist på grunn av at jeg liker å spare det beste til slutt. Hadde vært veldig trist dersom du la ned bloggen.

18.06.2017 kl.17:09

Liker bloggen din, er så mye lettere å relatere seg til deg enn Sophie Elise, TCMN og andre toppbloggere

Maria

18.06.2017 kl.22:09

Ikke legg ned! Jeg gjør som ei lenger opp, leser alltid din tilslutt fordi jeg sparer det beste. Du skriver vannvittig bra. Har kommentert her før, du burde gi ut en bok. Du har en skrivegave, og et veldig klokt hode! Koser meg med bloggen din!

M

19.06.2017 kl.07:14

Vil du ha ærlig respons på dette? Jeg har lest bloggen din i nesten to år, og har kun kommentert på et innlegg i tillegg til dette. Mye av det du skriver er viktig og interessant, men du sutrer helt ærlig for mye. Du drar hele tiden inn andre bloggere på en slik måte som skal heve deg selv. Slutt å kommentere hva andre bloggere gjør og at de får bedre respons enn deg. Ja vel, så skrev du et innlegg om det samme for mange år siden uten å få samme respons, men samfunnet forandrer seg, VI forandrer oss. Tenk heller fremover og varier litt. Du skriver veldig mye om hvordan blonde blir rakket ned på, og at man er ditt og datt dersom man har silikon. Jeg føler dette er noe du skriver om ofte og hele tiden forsvarer. Slutt å fokuser på dette, det er helt uvesentlig!

Og om man prøver å komme med meninger i mot det du skriver, går du totalt i forsvar og blir vrang. Jeg skjønner at du har dine meninger og står for det du skriver, men du er ikke særlig oppløftende mot dine lesere. Ingen liker en sinnatagg!

Jeg synes du virker som en kul jente, som er reflektert og smart, men du har noen ting å jobbe med dersom du ønsker annen respons fra leserene dine.

Lina

19.06.2017 kl.14:30

Jeg synes absolutt ikke du skal slutte å blogge - Du er jo så flink og skriver veldig, veldig godt!

Må skrive under på det "M" poengterer i kommentaren sin; jeg er enig i alt.

JessicaBalici.blogg.no

19.06.2017 kl.15:34

Lina: da oppfordrer jeg dere begge to til å linke meg et slikt innlegg der jeg skriver at blonde blir rakket ned på, og hvor jeg selv rakker ned på mennesker med silikon (rart jeg skulle gjøre det, i og med at jeg har silikon selv, men dere vet vel bedre enn meg). Hiv gjerne inn en link til innlegg der jeg angriper leserne mine også.

19.06.2017 kl.15:06

prøv gjerne å fornye bloggen, nytt design kanskje.

M

19.06.2017 kl.16:06

Istedenfor å gå helt i forsvar ved å bli sarkastisk, så kan du vel ta i mot tilbakemelding på en skikkelig måte. Ta til deg kritikk, jeg hadde jo ikke skrevet det om jeg ikke mente det, det er ganske vanskelig å finne opp noe så spesifikt ut av det blå. Du vil jo høre fra oss lesere og spør oss hva vi mener. Og jeg skrev ikke at du rakker ned på de som er blonde og har silikon, men at du ofte skriver om hvordan de blir det av andre generelt (altså at du forsvarer deg selv for å ha blondt hår og silikon, noe du absolutt ikke trenger å forsvare da det er ditt valg!).

JessicaBalici.blogg.no

19.06.2017 kl.16:12

M: Hvis du mener dette er å gå i forsvar så har du nok misforstått. Jeg ble provosert av kommentaren din, fordi jeg mener den ikke stemmer, og ville derfor utfordre deg til å linke meg innlegg i stil med det du mener jeg poster "hele tiden", så jeg kunne få en liten wake up call og se at det du sier faktisk stemmer.

Personlig mener jeg bestemt på at jeg ikke har blogget om det å ha blondt hår siden ca 2010 og kjenner meg derfor absolutt ikke igjen i din påstand om at jeg skriver om dette hele tiden. Ei heller dette med å ha silikon.

I og med at jeg angivelig skriver om dette absolutt hele tiden bør det vel ikke være så fryktelig vanskelig å finne det her i bloggen og linke det til meg...?

Ellis

19.06.2017 kl.16:34

Jeg liker både deg og bloggen din veldig godt, eneste jeg savner er oftere blogging :-) liker også godt hverdagsinnlegg med bilder av deg og Espen og hva dere fyller dagene deres med. Er så glad i bloggen din for det er en av ekstremt få arenaer jeg slipper å bli bombardert med trening, kosthold og bilder av rumper som squatter. Leser ikke blogger for å føle meg dårligere en jeg allerede gjør haha

20.06.2017 kl.14:04

Hvis du ser på toppbloggene har de mange fellestrekk, og det er langt fra alle som legger ut lettkledde bilder. Det de gjerne har til felles er et stilrent design og gode bilder, og du har fokusert mer på å skrive gode tekster (noe som er grunnen til at jeg leser bloggen din). Tror absolutt du kunne fått mange lesere hvis du gjorde noen små justeringer. Må likevel si meg enig M og Lina om at du ikke tar til deg kritikk særlig godt og svarer ofte folk ganske spydig i kommentarfeltet.

Glitterpus

20.06.2017 kl.17:07

Elsker bloggen din! Lest den leeenge. Aldri slutt <3 dessverre er jeg helt enig med det M skriver. Håper du tar det til deg som konstruktiv kritikk, istedet for å gå i forsvar:)

Lexi

20.06.2017 kl.21:58

Jeg er også enig med jentene her , er også en fast leser av bloggen din . Du engasjerer 👍

Ida

24.06.2017 kl.01:11

Jeg forstår ikke hvorfor det er så viktig for deg å komme på topplisten? I og med at du sammenligner med de som ligger på topp så forstår jeg det som at det er der du vil ligge. Kan ikke blogg bare være din dagbok på nett og ikke kappløpet mot fame? Misforstå meg rett. Virker som det er dit du sikter og dit du ikke har kommet, eller?

Må også si meg enig i jentene over her at du har en tendens til å svare krast, surt og nedlatende ofte. Ingen liker en surpomp og vil vel like lite kommentere i frykt for svaret;) Nå er det jo ganske mange som har nevnt det her så flere med samme inntrykk.

JessicaBalici.blogg.no

24.06.2017 kl.01:35

Ida: handler ikke om at jeg vil ligge på topplisten. Topplisten driter jeg i. Handler om at jeg misliker det faktum at "ingen" leser de "bra" innleggene mine, men så fort en annen blogger, fks sophie, skriver noe tilsvarende som kanskje bare er formulert litt annerledes, blir hun hyllet opp i skyene for å ta opp et tema ingen andre skriver om.

Det handler om at hun, og andre, kan tjene over en halv million kroner i mnd på å skrive noe jeg selv ikke tjener ei krone på. I og med at jeg selv har et veldig lite nettverk når det gjelder venner og har forsøkt å få meg jobb siden jeg var 18, men enda ikke lykkes, føler jeg faktisk at jeg kunne trengt disse pengene selv. Isteden går de altså rett i ræva på noen som bruker dem på.. ja, hva da? En veske i skinn? Enda en kosmetisk operasjon? Og som sitter og jamrer seg støtt om hvor kjedelig livet har blitt. Om hvordan sydenturer og dyre klær ikke "gir" dem noe lengre..

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits