Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Sosialt akseptabelt å ikke spise?


Kategori: Dagens tanke // 16.06.2017 kl.18:42 // Én kommentar


Her om dagen skrev en av Norges mest kjente bloggere at hun i disse dager faster, altså ikke spiser, for å gå ned i vekt.

Da jeg i 2009 skrev det samme tok det ikke lang tid før internett kokte av raseri. Beskyldninger om å oppfordre til spiseforstyrrelser, være mentalt syk og fremme et usunt ideal haglet som geværskudd i jaktsesongen, men nå, åtte år senere, er det altså greit. Nå kan man (eller kanskje bare enkelte?) si slike ting uten å være skyldig i å ha utløst krig.

Så kanskje jeg burde hive meg rundt og få igang en faste selv også? Å si jeg ikke savner innovermage og mellomrom mellom lårene ville vært en veldig, veldig stor løgn. 


FOTO: gypsylovinlight.com

Jeg kan faktisk telle på èn hånd hvor mange ganger i løpet av mine snart tjuesyv år jeg har vært på en strand, noe som, når man tenker på det, egentlig bare er trist. Det hadde jo vært koselig å en dag kunne hive på seg en bikini og kose seg på stranden som normale folk...
 


1 kommentar


Martemeomamma

16.06.2017 kl.20:36

Vær glad i deg selv for den du er <3 Selv om det er veldig vanskelig til tider..

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits