Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Hjemlengsel


Kategori: Personlig // 15.06.2017 kl.14:53 // Ingen kommentarer


Noen ganger får jeg hjemlengsel. Ikke til huset jeg vokste opp i eller gatene jeg vandret i som barn. Ikke til klasserommene jeg satt i eller sengen jeg en gang sov i. Ikke til menneskene jeg gikk på skole med, eller dagene hvor familien samlet seg rundt spisebordet.

Jeg får hjemlengsel til steder jeg aldri har vært, og en verden som enda ikke finnes. Til fjerne galakser og nye omgivelser. Et sted hvor tiden aldri går, og sorgen aldri har fantes. Et sted hvor egoisme er et fremmedord, og grådighet blir sett på som noe primitivt og fjernt. Jeg lengter til et sted hvor himmelen alltid er blå, og solen alltid varmer. Der sanden alltid er som pudder mellom tærne, og vannet alltid er turkis. Et samfunn hvor skiller ikke finnes. Hvor "normal" er et skjellsord, og unikheter blir løftet opp og frem. Hvor alle er velkommen og alle er elsket.

Jeg får hjemlengsel til et sted hvor mennesker og dyr lever side om side, uten normer og regler som sier at den ene er mer verd enn den andre. Et sted hvor trivsel og kjærlighet kommer i førsterekke, og penger i siste.

Jeg lengter til fred. Jeg lengter dit hvor verden er litt lysere, fargene litt sterkere, og stemmene har en klang av melodi. Dit hvor ingen dømmer og ingen hater. Ingen glemmes og ingen trykkes ned. Et samfunn med åpne armer, hvor kjærlighet og empati er religionen som praktiseres.


DET SIES AT LIVET ER EN GAVE - ET MIRAKEL...
SÅ SLUTT Å GODTA ET SAMFUNN SOM FORTELLER DEG AT DIN ROLLE ER
Å TJENE PENGER, FØYE DEG ETTER ANDRES KRAV, OG SÅ DØ!


0 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits