Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


5 ting jeg vil gjøre før jeg får barn


Kategori: Personlig // 12.06.2017 kl.09:49 // Ingen kommentarer


De to siste dagene har jeg hatt så vondt i magen at jeg nesten ikke har klart å sitte oppreist. I går var det så vondt at jeg måtte ligge nede hele dagen, og verken fikk blogget eller gjort særlig mye annet. Jeg har altså fått mensen, og på den positive siden vet vi da i alle fall at jeg ikke er gravid. Godt er dèt, for det er mange ting jeg har lyst til å oppleve før jeg får barn. Her er fem av dem, i tilfeldig rekkefølge.01 ♥ Gifte meg. Ikke fordi det er noe voldsomt galt med å få barn utenfor ekteskap, men fordi jeg ser for meg at det er voldsomt slitsomt å skulle planlegge bryllup når man må ha fullt fokus på et lite barn. Kjipt å stelle i stand dèt selskapet, bare for å oppdage på selveste dagen at du har vært så dypt inne i ammetåka at du har glemt å sende ut invitasjoner, eller at du er så underernært på søvn etter våkenetter at du ikke engang orker å spandere på folk et lite smil. Dessuten tenker jeg det er greit å få ha litt "deg og meg"-tid sammen før man skal bli bleieskiftarbeider på heltid.

02 ♥ Bli fornøyd med kroppen min. Trass i medias voldsomme behov for å kline ekstremt overvektige damer utover enhver forside og fortelle oss at dette - og BARE dette - er en ekte kvinnekropp, og den eneste formen for kropp man har rett til å elske eller være stolt av, har det ikke lyktes dem å gjøre meg verken stolt eller komfortabel med mine egne ekstra kilo. Med unntak av sommeren 2009, har jeg faktisk ikke vist meg lettkledd på en strand siden jeg var omtrentlig 9 år gammel.Kjipt for meg, og enda kjipere dersom jeg skulle ende opp med å være den kjipe moren som ikke tar med barnet sitt på stranden eller i svømmehallen på grunn av egne komplekser. Nei, sånn skal jeg ikke bli, så her er det bare å hive seg rundt og få i gang en rutine på ting mens man kan.

03 ♥ Se verden. Reise rundt, oppleve forskjellige kulturer, temperaturer, og utvide horisonten litt. Selvfølgelig kan man gjøre dette med et lite barn på slep også, men for det første blir det mye dyrere, for det andre tror jeg barnet er bedre tjent med faste rutiner og trygge rammer de første årene av sitt liv, enn å bli dratt med land og strand rundt med skiftende språk og tidssoner. 

04 ♥ Eie hus. Leie er kjekt, men det har sine begrensninger. Det er alltid en annenpart å måtte ta hensyn til. Alltid regler i forhold til bruk av hage og innredning i hjemmet man må avklare med huseier, for ikke å nevne det faktum at man på et eller annet tidspunkt MÅ flytte ut. Ingenting galt i å flytte mye, absolutt ikke, men for meg er stabilitet viktig.

05 ♥ Finne meg sjæl. Hva er jeg egentlig flink til? Hva er mine sterke og svake sider? Hva kan jeg bli bedre på, hva bør jeg gi slipp på? Hvilket yrke passer - og trives - jeg i? Slike ting.

 

HVA VIL DERE GJØRE FØR DERE FÅR BARN?
 


0 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits