Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jammen er jeg glad jeg ikke er deg


Kategori: Jessica misliker // 05.06.2017 kl.15:40 // 7 kommentarer


Jeg liker ikke å skrive negativt ladede - såkalte 'hat' - innlegg om andre mennesker. I en alder av snart tjuesyv føler jeg på mange måter at jeg er alt for gammel for å holde på slik. I dag skal jeg imidlertid gjøre et lite unntak, og spre litt edder og galle utover min egen blogg.

Closeup of business woman typing on laptop keyboard; Shutterstock ID 81292765; PO: The Huffington Post; Job: The Huffington Post; Client: The Huffington Post; Other: The Huffington Post
ILLUSTRASJONSFOTO: HUFFPOST.COM

Flere av dere husker kanskje innlegget mitt "de to ordene som endret alt", som kan leses i sin helhet her, og som i korte trekk handler om at en mannlig blogger hadde kopiert et av blogginnleggene mine, vridd om på det slik at jeg ble fremstilt som noe jeg absolutt ikke er, for så å si at innlegget var tatt fra min blogg?

Denne mannen er også samme mann som tidligere har skrevet tre (kanskje enda flere) sladderblogger om meg, hvor han kommer med ganske drøye og ikke minst stygge påstander om meg og min ekskjæreste. Den kvelden det ble slutt med min ekskjæreste ble han akutt dårlig og måtte på legevakten. Jeg ble selvsagt med som moralsk støtte. Dette har da bloggeren vridd om til at jeg ble lagt inn på sykehus men kastet "på hodet og ræva ut" (hans ord) fordi det ikke var noe galt med meg. Bloggeren har også skrevet at  min ekskjæreste "ikke orket å være sammen med meg noe mer" (igjen; hans ord), når sannheten bak bruddet er så enkel som at min ekskjæreste gjorde det slutt fordi han hadde funnet ei jente på world of warcraft som han ønsket å flytte sammen med. Bloggeren har også skrevet opptil flere innlegg om min forlovelse med svenske Simon, hvilket jeg selvsagt synes er svært interessant med tanke på at jeg verken kjenner eller har vært sammen med - og hvertfall IKKE forlovet med! - noen svenske som heter Simon.

Da bloggeren så addet meg som venn på facebook, tok jeg kontakt via innboks og ga klar beskjed om at jeg visste om sladderbloggene hans og ønsket dem fjernet. Istedenfor å svare på henvendelsen min, valgte han rett og slett bare å blokkere meg.

Grunnen til at jeg velger å ta opp dette igjen nå, er at vedkommende igjen har opprettet seg en sladderblogg her på blogg.no Han har ikke skrevet et eneste ord om meg ennå, og jeg håper for hans del det forblir slik. Ikke fordi jeg er en voldsomt farlig person eller noe, men fordi hans fulle navn, telefonnummer og adresse fort kan finne veien til andre mennesker som slettes ikke er like trivelige som meg.

Enn så lenge sitter jeg her, himler litt med øynene og tenker at jammen er jeg glad jeg ikke er deg, du 32 år gamle, gifte mann med kone og barn, som istedenfor å nyte livet, heller bruker voldsomt mye tid på å opprette sladderblogger i beste fjortisstil og dikte opp så vanvittig mye tull og faenskap om mennesker som aldri har gjort deg noe vondt. Jeg håper virkelig at den dagen jeg selv er 32 år gammel, gift og med barn, har jeg viktigere ting enn å gjøre enn å leke Gossip Girl på nett.


7 kommentarer


Lexi

05.06.2017 kl.20:25

Jessica da 😂 du kan ikke mene at du tar det mennesket der på alvor ?? Han er jo åpenbart en veldig syk mann ! Alle vet vel det 😉

JessicaBalici.blogg.no

05.06.2017 kl.20:55

Lexi: Hahah tar ham seriøst nei? Mora har jo tydeligvis gjort sport i å miste ham i gulvet da han var liten xD men irriterende er det :p

Stine

05.06.2017 kl.21:21

Hva så? Når det han/hun/de blogger om ikke stemmer så har ikke det noen effekt allikevel. 😛

Ellis

06.06.2017 kl.18:00

er HAN gift?? Det er håp for alle i guess:p

JessicaBalici.blogg.no

06.06.2017 kl.20:15

Ellis: haha jepp xD

13.06.2017 kl.00:37

Hva heter siden hans?:p

JessicaBalici.blogg.no

13.06.2017 kl.00:52

Anonym: Du mener den nyeste bloggen hans? http://norgeogverdensnytt.blogg.no/

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits