Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Mensen ut av nesa


Kategori: Livet // 02.06.2017 kl.15:15 // Ingen kommentarer


Mai måned har kommet og gått, og til tross for pre-menstruelle symptomer fra tid til annen, har mensen glimret med sitt fravær. Dette er helt ok for meg, men det gjør meg likevel litt stresset med tanke på at jeg nå ikke aner når den dukker opp neste gang. All heder og ære til mennesker som sliter med uregelmessig menstruasjon, og som dealer med denne type stress hver måned. Tror nok jeg skal begynne å ta med meg en håndfull tamponger hvor enn jeg går i nærmeste fremtid, så er jeg forberedt om det månedtlige blodsoffer til fruktbarhetsgudinnen skulle starte under en kjøretur, eller annet upassende sted og tidspunkt.

Mens vi snakker om kjøreturer; i går var jeg på en lang en. Espen og jeg skulle nemlig kjøre flyttelass til Oslo for hans søster og hennes forlovede. Allerede klokken syv hoppet vi ut av sengen, tok en kjapp dusj, kladdet på litt krigsmaling og la i vei mot Nes for å treffe Marita (les bloggen hennes her) og Eirik.Marita og Eirik har ingen katt, men denne lille krabaten vandret likevel rundt på utsiden, og fikk dermed litt kos. Jeg hadde jo selvfølgelig lyst til å ta ham med hjem, men regner med han allerede tilhører noen i nærområdet.Vel fremme i Oslo er gutta klare til å ta fatt på bæreoppgaven! Jeg bidro, jeg også, etter at jeg var ferdig med å ta dette bildet.Utsikten fra leiligheten deres. Litt lenger bort er det både lekeplass og ballbinge.

Espen: se, en lekeplass. Kjekt for unga.
meg: ja, hit kan vi flytte når vi får oss unge.
Espen: nei. Ungen vår skal vokse opp på landet.

 

Jeg hadde egentlig planer om å treffe Therese i dag, men har vært så utslitt etter kjøreturen i går at jeg bare måtte tekste henne og avlyse. Til uken må jeg bestille meg en legetime også, for selv om mensen glimrer med sitt fravær, har det absolutt ikke manglet på blod andre steder. Nesen har denne måneden rent som en foss og farget både papir og tamponger røde. Det er nesten så man kan si jeg har mensen ut av nesa.


0 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits