Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Slik lurer nettbutikkene deg for penger


Kategori: Jessica misliker // 31.05.2017 kl.11:28 // 4 kommentarer


Ok, jeg innrømmer det:  CLICKBAITOVERSKRIFT.  Likevel, norske nettbutikker har noen voldsomme priser i forhold til andre steder. Man kan skylde på toll og moms alt man vil, og visst forstår jeg at nettbutikkene også må gå i pluss på et vis, men som kunde er ikke dette mitt problem, og jeg - som sikkert flere - ønsker ikke å betale det dobbelte, eller kanskje til og med tredobbelte for en vare enn det jeg absolutt er nødt til.

Så la meg introdusere dere for produkter som ser nesten helt like ut, men som på nelly.com koster betydelig mer enn de gjør andre steder.


TIL VENSTRE: rosa fløyelsbukse, kr 150,- (satt ned fra 299 ,-) fra nelly.com.
TIL HØYRE: rosa sett med bukse og topp, kr 79,- herfra.
TIL VENSTRE: sort, langarmet paljettkjole, kr 349,- fra nelly.com.
TIL HØYRE: sort, langarmet paljettkjole, kr 95,- herfra.TIL VENSTRE: sort bukse, kr 5.900,- (satt ned fra 8.399,-) fra nelly.com.
TIL HØYRE: sort bukse, kr 205,- herfra.


Ganske fascinerende hvor store prisforskjeller det faktisk er mellom landene, synes dere ikke? Ønsker dere flere slike innlegg så må dere for all del ikke være redd for å gi beskjed! :)

 

//affiliate


4 kommentarer


Elise

31.05.2017 kl.12:21

Det er jo en grunn til at prisforskjellen er der.

Tøyet kommer rett fra syfabrikken i Kina og den sendes derfra. Det er heller ingen garanti for at den kommer til å være LIK den på Nelly.com eller av spesielt god kvalitet.

Kjøper man fra Nelly.com (eller hvilken som helst annen tøybutikk i Norge) så kan man egentlig banne på at tøyet er sydd fra samme område, men der har de bestilt inn store mengder, fraktet i store containere og betalt de utgifter det er med importen, dermed er det langt større utgifter per plagg enn det er for fabrikken i Kina.

De største fordelene ved å kjøpe fra en norsk butikk vil være muligheten for retur ved feil eller mangler, bedre garantier at varen er som beskrivd, samt du slipper å vente 4-6 uker før du får varen.

Og jeg vet ikke med deg, men jeg kjøper ikke skinnbukse på sommeren. Det er vel strengt tatt ikke et sommerplagg?

Hilsen en som kjøper mye på ebay og Amazon.

JessicaBalici.blogg.no

31.05.2017 kl.12:28

Elise: Selv handler jeg både på ebay og på nelly, og opplever sjelden noe forskjell, annet enn leveringstiden. Jeg har hatt plagg fra ebay av dårlig kvalitet, og plagg fra nelly av dårlig kvalitet. Jeg har hatt plagg fra ebay som ikke lignet bildet, og plagg fra nelly som ikke lignet bildet. Det er et sjansespill uansett hvor man handler, men som du sier, det er enklere å returnere til nelly enn til ebay. Forøvrig koster klær fra ebay som regel såpass lite at det ikke er vits å returnere engang.

Angående dette med skinnbukser; jo, jeg bruker skinnbukser på sommeren. Rettere sagt falskt skinn, da jeg er motstander av dyremishandling. Kanskje ikke på de aller varmeste dagene i juni og juli, men i april-mai og midten av august :)

31.05.2017 kl.22:59

Ønsker flere innlegg! Ser også at jeg må bli flinkere til å lete på ebay xD

JessicaBalici.blogg.no

31.05.2017 kl.23:02

Anonym: hehe :P

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits