Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Kjære landsmenn, nå må vi prate!


Kategori: Jessica misliker // 28.05.2017 kl.21:04 // Ingen kommentarer


Politi, brannvesen og vektere angrepet av steinkastende ungdom i Oslo

Slik lyden overskriften på en artikkel Nettavisen delte på facebook for omtrentlig ti timer siden. Artikkelen forteller oss at politi - og brannbiler i Oslo nå har blitt angrepet av steinkastende ungdommer to netter på rad, og at en vekterbil så vidt unngikk en stein på femten kilo. Artikkelen kan leses i sin helhet her.


FOTO: Nettavisen / Heiko Junge

Det oppgis at det dreier seg om tre gutter, hvorav en av dem er sytten år gammel og de to andre atten. Det oppgis ingen videre informasjon, verken om høyde, hud /hårfarge, religiøs tilhørighet eller språk. Likevel fylles kommentarfeltet under artikkelen på facebook opp med følgende kommentarer:


"Med tanke på hvor dette har inntruffet trenger man ikke særlig høy IQ for å skjønne hva slags nasjonalitet det er på disse som står bak dette skadeverket. De har ingen respekt for vårt samfunn, kultur eller levesett. Så se å få disse svina ut av landet vårt"
- Matti H

"Håper alle dere trangsynte som sa ja til å ta inn alt søppelet til å begynne med sitter med skyldfølelse i alt som skjer, og kommer til å skje fremover. Det må begynne å skje noe snart, før det er altfor sent. Konsekvensene vil bli katastrofale."
- Daniel S

"Er jo bare å få tak i dem å send både dem å foreldrene ut av landet uansett hvor lenge de har bodd her ! Helt uakseptabelt , må ikke godta dette ! Hadde det vært norsk ungdom hadde det vel blitt ramaskrik ! Har ikke bruk for sånt!"
- Solbjørg J


Jeg har lest gjennom artikkelen fra start til slutt. To ganger har jeg lest gjennom den, bare for å være sikker på at jeg ikke har oversett viktig informasjon. Ingen steder i artikkelen finner jeg noe som tilsier at dette er begått av ungdommer med utenlandsk opprinnelse. Ingen steder nevnes etnisk tilhørighet med så mye som et ord.

Jeg har lest mange artikler opp igjennom årene. Gjelder det lovbrudd begått av mennesker med utenlandsk opprinnelse er journalistene oftest fryktelig flinke til å få med både hudfarge og nasjonaliteten på den det dreier seg om. Om vedkommende derimot er etnisk nordmann, blir ting som hudfarge og etnisk tilhørighet sjelden nevnt med så mye som et ord.

Er det ungdommer av utenlansk opprinnelse som står bak dette? Kanskje. Det kan like gjerne være etnisk norske.

Spørsmålet vi bør stille oss er ikke hvor disse menneskene opprinnelig kommer fra eller hvilken farge de har på huden. Spørsmålet vi bør stille oss er hvorfor vi er så fryktelig opphengt i akkurat dette. Har vi virkelig kommet til det punktet hvor vi er nødt til å vite en persons hudfarge, religion og etnisk opprinnelse for å avgjøre hvorvidt de handlingene vedkommende har begått er ok eller ei?

Ville det å kaste stein på politibil bli avfeid som skøyerstreker og harmløs moro dersom det tydelig kom frem i artikkelen at det var etnisk norske, hvite, blonde ungdommer som sto bak?

Hudfarge, etnisk tilhørighet, språk og religion bør virkelig ikke bety noe som helst i slike saker. Det er hendelsen i seg selv vi bør la oss provosere av og rette vårt hat og vår misnøye mot. Det er de fakta som kommer frem i artikkelen vi bør forholde oss til, ikke sitte og spy ut hat mot utlendinger basert på egne antagelser.

Mange nordmenn lever godt i troen på at etnisk norske aldri gjør noe galt. At etniske nordmenn er snille som lam, og at det kun er utlendinger som gjør noe galt. Dette må vi legge av oss. Etniske nordmenn voldtar, de også. Etniske nordmenn stjeler, de også. Etniske nordmenn gjør hærverk, de også. Etniske nordmenn er nøyaktig like ille som det mange utlendinger er.

Tror du meg ikke?
Si meg, hvem sto bak terrorangrepet fredag den 22. juli 2011? Jeg kan si såpass at han verken var muslim eller mørk i huden...


0 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits