Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


1 kjole, 6 outfits


Kategori: Jessica liker // 27.05.2017 kl.00:15 // Ingen kommentarer


Nå begynner det å gå mot varmere tider. Varmere tider betyr mindre klær, skolefri og for mange også ferieturer. Enten ferien i år går til Maldivene eller til bestemor i en annen kant av landet, kreves det pakking.

Vi jenter er kjent for å pakke fryktelig mye for fryktelig få dager, men her må jeg ærlig si jeg ikke kjenner meg særlig godt igjen. Visst har jeg lest om bloggere som pakker med seg èn genser, èn topp, èn bukse, og så videre for hver dag, men selv liker jeg å tenke litt fornuftig i forhold til plass. Man kommer langt med å ha ett eller to basisplagg, og heller style det på flere forskjellige måter. Sjekk for eksempel bildene under, som viser hvordan èn kjole blir seks forskjellige antrekk.


Kjempesmart, både i forhold til lommebok og plass! Selv har jeg allerede en lignende kjole som jeg kjøpte på Nelly for omtrentlig ett - to år siden, og som blir flittig brukt både som genser og som kjole.

Ellers finner dere en ligende en her.

//affiliate.
Bilder fra pinterest.

 


0 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits