Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Ble truet på livet av plastisk kirurg


Kategori: Jessica misliker // 26.05.2017 kl.14:21 // Én kommentar


Husker dere Anastasiya Shpagina - alias Nastiya - den seksten år gamle videobloggeren fra Russland som i 2013 ble kjent verden over for sitt anime-lignende utseende?For en stund tilbake ble hun tilbudt rabatt på plastisk kirurgi i bytte mot en omtale på instagram. Da Anastasiya alltid har hatt komplekser for nesen og både har sminket og redigert den mindre i lang tid, bestemte hun seg for å takke ja til tilbudet og legge seg under kniven for å gjøre nesen mindre.

Dette gikk ikke som planlagt.Selv flere måneder etter operasjonen kan man tydelig se at den er skjev og unaturlig. Det ene neseboret synker nedover mot siden, og hun har rare søkk i nesen. Hun kan heller ikke puste gjennom nesen lengre, og er nå helt avhengig av å puste gjennom munnen, noe som har gjort at hun blir sliten etter bare en ti minutters gåtur.

Fire måneder etter operasjonen valgte hun å fortelle om dette i en videoblogg.
 Videoen dere ser ovenfor er en oversatt versjon av videoen Anastasiya postet. Anastasiya slettet denne kort tid etterpå, da hun fikk truende tekstmeldinger både fra kirurgen som hadde operert henne og hans kollegaer. Tekstmeldingene kan ses nedenfor, og er oversatt fra russisk til engelsk av samme person som oversatte videoen.Som om ikke dette var nok har hun også mottatt trusler over e-post.
Anastasiya har også vært til politiet med disse truslene, men får ingen hjelp. Først når vedkommende som sender truslene fysisk har lagt hånd på henne og skadet henne, kan de gripe inn.


1 kommentar


Lina

27.05.2017 kl.14:59

Så fryktelig ille :(

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits