Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Størrelsen avgjør alt


Kategori: Dagens tanke // 24.05.2017 kl.13:54 // 12 kommentarer


Jeg leser mange blogger. En av dem er Kristine Ullebø sin. I dag er hun kledd slik:


FOTO: KRISTINE ULLEBØ

Det er ytterst sjelden jeg faktisk liker andre menneskers outfit. Liker, i den forstand at jeg kunne tenke meg å kopiere den og bruke den selv. Liker, i den forstand at jeg tenker: "hey, dette var faktisk dritkult!".

I dag liker jeg virkelig Kristine's antrekk. Faktisk liker jeg det så godt at jeg har lyst til å bruke det selv.

Imidlertid har jeg forstått at dèt ikke ville være sosialt akseptert. Det er en slags uskreven regel i vårt samfunn at dersom størrelsen på brystene overstiger en B-cup, er det fryktelig lite som skal til før man fremstår som vulgær. Jeg kan aldri gå ikledd antrekk som viser bh'en min på samme måte som Kristine kan, uten at folk umiddelbart setter et "knulledukke"-stempel på meg.

Det gjelder ikke bare meg. Det gjelder alle damer med store bryster. Vi må være veldig forsiktige med hvor mye hud vi viser, ellers blir det veldig fort litt sånn "kom og ta meg!"-vibber.

Jeg lurer på hvorfor. Hvorfor er det slik at jenter med små pupper kan vise hele bh'en og likevel se classy ut, mens så fort man har litt større bryster kan man knapt vise utrigning i det hele tatt før det oppfattes som trashy, horete og "show off"?RETT SVAR PÅ FORRIGE INNLEGG HADDE:
RO, ANONYM, CHRISTIAN OTTERLEI, INO (blogg her), INA, GURO OG ELIN (Blogg her)!


12 kommentarer


Anonym

24.05.2017 kl.14:19

Fordommer, enkelt og greit. Som du selv skriver: store bryster = bimbo-stempel.

Hvis det i tillegg er silikon inne i bildet, Oh My...DA er det ille da....

Synd men sant.

JessicaBalici.blogg.no

26.05.2017 kl.00:07

Anonym: jepp :/

Frkfremtid

24.05.2017 kl.14:35

Det er veldig sant! Jeg har små og har derfor aldri hatt dette problemet.. men er veldig enig@1

JessicaBalici.blogg.no

26.05.2017 kl.00:06

Frkfremtid: :)

25.05.2017 kl.00:34

Antar det er fordi store pupper blir sett på som mer sexy enn små, så når store vises blir det skikkelig "sex"-faktor. Ikke at det er noe galt i det spør du meg da, alle burde få gå i det man vil.

JessicaBalici.blogg.no

26.05.2017 kl.00:06

Anonym: Tror du har mye rett i det du sier her :)

25.05.2017 kl.05:55

Jeg er kakke ein gutt, men jeg liker når jenter er fornøyde med den virkelige jenta i seg selv. Ikkje ei med masse silikon og botox i kroppen din. selvsakt om jenta liker det, er det greit for meg. Bare det ikkj er fordi alle andre har det.

JessicaBalici.blogg.no

25.05.2017 kl.09:22

Anonym: hva i all verden har dette med innlegget mitt å gjøre?

A

25.05.2017 kl.17:59

Jeg tenker at det du nevner som trashy, horete og "show off" kommer av jo mer man viser. Har man større pupper og går med samme som en med mindre pupper vil den med størst pupper også vise mer. Rett og slett større kløft. At det er rettferdig at det er slik er en annen sak. Men det er nok varierende fra person til person hvordan man egentlig oppfatter det da. Og skal ikke legge skjul på at jeg selv synes det fort blir mer "vulgært" om en med større byste viser mer (og av den grunn aldri ville følt meg komfortabel i et slikt antrekk).

JessicaBalici.blogg.no

26.05.2017 kl.00:06

A: Ja, du har nok et poeng der :)

Aylar Von Kuklinski

25.05.2017 kl.21:56

Jeg er nok en av de som har noen meninger om VELDIG store pupper, men akkurat dine sine syns jeg ikke er SÅ store at jeg har noe "problem" med det, for å si det på den måten.

Jeg syns du kunne gitt den outfiten en sjanse. Joda, folk ville snakket, og sikkert tenkt sine fordomsfulle, smålige tanker og sånt.. Men jeg tenker som så; det vil alltid være NOEN som gjør det uansett, så DERFOR mener jeg at det er bedre å heller kjøre sitt eget livsløp, gjøre akkurat det man faktisk vil, ønsker og drømmer om, så kan heller de som syns at dine valg er teite og dumme, eller, vel, som du var inne på på facebook: ta seg en bolle.

Du har ihvertfall min støtte.

JessicaBalici.blogg.no

26.05.2017 kl.00:06

Aylar Von Kuklinski: takk for det :D

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits