Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Hvorfor vi bør snakke om plastisk kirurgi


Kategori: Dagens tanke // 18.05.2017 kl.13:38 // 4 kommentarer


Jeg leser ganske få topplisteblogger. En av dem er Isabel Raad sin. Jeg liker Isabel fordi hun er en av veldig få topplistebloggere som faktisk er ærlig. Hun drar ikke til Tyrkia med en liten, flat, norsk rumpe, kommer hjem med bakdel som en Kardashian og prøver å innbille leserne sine at det skyldes sunt kosthold og squats. Nei, Isabel sier det som det er: denne rumpa er operert, og den går ikke an å trene seg til. Det burde jo også hun vite, som i lang tid før operasjonen selv var en av de jentene som trente rumpa i håp om å få resultatene vi ser på instagram.


FOTO: BABYGOTBUTT.COM |SQUATS? GODE GENER? NOPE, DETTE ER IMPLANTATER AV SILIKON.


Jeg vet ikke hvor mange jenter det eksisterer globalt som legger enorme mengder med penger i gymkort, treningsklær og tilsvarende i håp om at trening skal forvandle den lille, flate rumpa til en stor, spretten Kardashianrumpe, men jeg vil anta det er fryktelig mange. Akkurat dèt gjør meg litt trist å tenke på. Det er, for all del, positivt med trening, sunt kosthold og et mål å jobbe mot, men dersom målet er urealistisk, vil det over tid bare føre til skuffelse og dalende motivasjon. Når forventningene er så urealistisk høye, blir også skuffelsen og nederlaget fryktelig stort. Mye større enn det ville blitt dersom de på forhånd hadde visst hva som er realistisk å forvente.

Slik jeg ser det er man et mye bedre forbilde dersom man tør å være ærlig om eventuelle operasoner, injeksjoner og inngrep, fremfor å bevisst villede mennesker til å legge penger i noe som ikke gir de resultatene de er ute etter.

For nei, når sant skal sies så...


... Blir ikke puppene større av puppekrem.
... Gror ikke håret fortere av Hair Care-tabletter.
... Får du ikke Kardashianrumpe av å trene squats.
... Får du ikke en midje på 40cm eller mindre kun av å bruke korsett.
... Får du ikke lepper som Angelina Jolie av å bruke lipgloss med plumpingeffekt.

Dersom noens bryststørrelse øker med flere cuper over et par dager, er det på grunn av silikon. Dersom håret  går fra skulderlengde til hoftelengde over natta, er det extensions. Dersom rumpa går fra liten og flat til stor, rund og spretten på et par uker, er det implantat. Dersom en person plutselig har en dramatisk smal midje, er det fordi de har fjernet de nederste ribbeina kirurgisk. Dersom noen plutselig går fra minimale lepper til å ligne Angelina Jolie (eller halve bloggNorge) er det fordi de har vært og tatt restylane.

Ja, det er kjipt å høre for de som drømmer om lengre hår, større pupper, større rumpe, smalere midje og fyldige lepper, og som enten er for unge, for stolte eller rett og slett ikke har råd til å legge voldsomme mengder med penger i "fakevarer", men det er vel tross alt bedre å vite hvor landet ligger helt fra begynnelsen av, enn å finne det ut etter å ha brukt tid, energi og penger i et forsøk på å få det på den naturlige måten?

Jeg sier ikke at alle mennesker med stor rumpe, store bryster, fyldige lepper eller langt hår har jukset. Absolutt ikke. Selv har jeg aldri brukt hair extensions, og som dere kan se av bildene mine, har jeg hatt ganske langt, tjukt og fint hår. Det ligger i genene. Noen har anlegg for det, andre ikke. Det samme gjelder for bryster, lepper og rumpe. Noen er heldige fra naturens side, og ustyrt med en viss størrelse. Andre ikke.

Man kan alltid se på mennesker hvem som er født med disse genene, fordi det begynner å vises ganske tidlig. Store lepper er man født med, så enkelt er det bare. Håret begynner å vokse tidlig i småbarnsalderen, og har man anlegg for langt hår, vil det sannsynligvis være ganske langt allerede de første skoleårene. Hofter og bryst kommer tidlig i puberteten. Har man annlegg for store bryster og rumpe vil man være en av de jentene som er først ute med å få nettopp hofter og størrelse på frontpartiet. Men dersom venninnen din på 19 år, som alltid har vært paddeflat både foran og bak, plutselig dukker opp med C-cup og sprettrumpe - ja, da er det kjøpt og betalt! 


4 kommentarer


18.05.2017 kl.20:19

Veldig bra!! Dette burde Sophie Elise lese 😉

JessicaBalici.blogg.no

18.05.2017 kl.20:54

Anonym: haha ;p hyggelig at du likte det :D

18.05.2017 kl.21:51

Når det gjelder bryst (og kanskje rumpe også?), så går det jo an å få en vekstspurt senere i tenårene, så det trenger ikke nødvendigvis å skyldes silikon.Om det skjer over kun et par dager, derimot... da har du et poeng :p

Veldig bra innlegg hvertfall, dette burde majoriteten av unge jenter lese :)

Arya

18.05.2017 kl.22:15

Bra at du setter fokus på dette!

Jeg var en av jentene som heiv meg på fitnesstrenden med fokus på rumpa. I motsetning til de fleste gikk jeg virkelig inn for det også. Jeg trente hardt, spiste masse og leste alt jeg kom over for å finne ut hva som ville være mest effektivt for å nå målet mitt. Og hva var målet? Egentlig ikke noe spesifikt. Jeg ville bare ha stor rumpe. Skikkelig stor, ikke bare stram og spretten, men faktisk stor og deilig pornostjernerumpe. Christy Mack og Amber Rose var mine store idoler rumpemessig. Ikke veldig realistisk, nei.

Så i ett år trente jeg rumpa med tunge vekter og Bret Contreras som startside på Chrome, og vet du hva? Ræva mi ble større! Mye større, faktisk, og veldig pen hvis jeg får si det selv. Den var spretten, stor, rund og ikke minst STERK - alt ble lettere og gamlingene på gymmet glodde med åpen munn fra trøsyklene sine mens jeg lesset på med vekter. Men ble jeg fornøyd? NEI! Jeg var misfornøyd med det jeg hadde oppnådd og tenkte hele tiden på hva jeg kunne gjøre bedre. Spiste jeg nok? Kunne jeg kanskje ta de eksentriske fasene mine tregere? Kanskje jeg burde varme opp mer? Noe måtte jeg jo gjøre galt, for jeg hadde jo nesten ikke fått resultater!

Jaja, tenkte jeg, det er jo bare å fortsette. Ting tar tid og et år er faktisk ikke så mye i treningssammenheng! Men så en dag fikk ryggen min nok av den ensidige treningen, og jeg måtte slutte tvert. Jeg ble sint og motløs og gav faen i kostholdet også, og nå et halvt år senere er musklene mine borte... og jeg ser veldig tydelig at jeg faktisk hadde fått veldig gode resultater. Ræva mi var dritlekker! Ikke minst så silhuetten min dritbra ut i kjole. Men neida, jeg måtte presse det for langt fordi jeg hadde et helt urealistisk mål, og det angrer jeg veldig på nå. Ikke bare er ræva mi borte, men ryggen min er vond. Jeg skal så smått begynne å trene igjen nå, fremdeles med fokus på rumpa, men med en mer helhetlig tilnærming og ikke minst INGEN "fitspo"-bilder av damer med urealistiske kropper.

Så jenter, ikke gjør som meg. Kjør på med hip thrust, for all del, men vær forsiktige, og for guds skyld ha realistiske mål! :)

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits