Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Styr unna denne kjolen!


Kategori: Jessica misliker // 12.05.2017 kl.18:10 // 2 kommentarer


Jeg kjøpte denne kjolen for et par dager siden. Den kom med posten i dag. Jeg fant fort ut at denne fortjente sitt eget innlegg på bloggen.


FOTO: Kjolen fra helvete. Eller Turtle Neck Foil Dress, som den heter på nelly.


Zoomet inn på stoffet.

 

DET POSITIVE ER SOM FØLGER:

01
Kjolen ser mye - MYE! - bedre ut i virkeligheten enn det bilder klarer å gjengi. Helt nydelig er den!

SÅ TIL DE NEGATIVE EGENSKAPENE:

01✘ Kjolen er liten i størrelsen. Vi snakker VELDIG liten. Hadde jeg visst at strl medium her tilsvarte barnestørrelse, type slank jente 12 år, ville jeg nok bestilt den i 15 x XL. Eventuelt bare styrt unna. (For referanse; jeg er selv 26 år, 165 cm høy og kjolen dekker knapt 'den hellige gral').

 02✘ Den mye påståtte elastisiteten som nevnes på nettsiden, merket jeg ingenting til. Å få kjolen over hodet var en kamp om livet. Å få den over resten av kroppen (spesielt brystene) var enda vanskeligere. Det gikk da omsider, men det var garantert ikke fordi kjolen var elastisk - for det var den ikke.

03✘ Kjolen har ingen åpninger utenom hode, armer og nederst. Ingen glidelås, snøring eller andre ting som gjør det enkelt å ta kjolen på eller av. Den MÅ over hodet. Jeg kan si såpass at aldri har nesa mi føltes større enn da jeg fysisk måtte presse den inn i skallen for å få hodet gjennom den bittelille åpningen.
Jeg er i 99% av tilfellene storfornøyd med alt jeg handler hos Nelly, hvilket har gjort meg til fast kunde, men akkurat denne kjolen minner voldsomt mye om ebay-opplegg fra kina, hvor størrelsene som kjent er mindre enn i Norge. Hvordan modellen på nettsiden, med en høyde på 178cm har klart å få på seg strl XS kan man jammen undre seg over.

I rettferdighetens navn KAN det tenkes at jeg har fått en feilvare. Får nesten krysse fingrene for det, altså.


2 kommentarer


Martemeomamma

12.05.2017 kl.18:47

Hehe måtte le litt når jeg leste dette, kan nesten se for meg det senarioet ;) Håper det ordner seg så du får byttet den, den var jo kjempe fin <3 Ses på søndag:)

JessicaBalici.blogg.no

13.05.2017 kl.16:55

Martemeomamma: haha :p det gjør vi vettu! :D

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits