Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Svenske brukte 1million kr på plastisk kirurgi


Kategori: Jessica liker // 10.05.2017 kl.18:51 // 4 kommentarer


Tidligere denne uken skrev jeg om tjuefem år gamle Luis som har brukt 278.000 kroner på å bli en alv fra Ringenes Herre (les her). Dèt høres kanskje ekstremt ut for noen, men er ingenting mot beløpet jevnaldrende Pixee Fox fra Sverige har brukt på å forvandle seg selv fra menneske til tegneseriefigur.FOTO: GOOGLE / hotphotosandvideos.com

Den tjueseks år gamle kvinnen har nemlig gjennomgått over hundre(!) operasjoner, til en samlet prislapp på èn million kroner! Disse omfatter blant annet implantater i bryst og rumpe, fjerning av seks ribbein, permanent leppeforstørrelse med fettransplantasjon og permanent endring av øyenfarge. Pixee's mål er å ligne tegneseriefiguren Jessica Rabbit, og har, til tross for sine mange operasjoner, planlagt hele ti nye operasjoner i løpet av 2017. Hun har også en drøm om å komme i Guinnes rekordbok for slankeste midje. Hennes nåværende midje er på imponerende 35 centimeter, og hun bruker jevnlig korsett for å gjøre den smalere.
Til daglig er Pixee bosatt i North Carolina i USA hvor hun jobber som glamourmodell. Pengene til hennes mange kostbare operasjoner kommer dog stort sett fra donasjoner fra fans.


4 kommentarer


Lexi

11.05.2017 kl.18:36

Hva synes du personlig om det hun gjør ?

Før var du veldig sånn "fake look er best", mener du fortsatt det ? 🙂

JessicaBalici.blogg.no

11.05.2017 kl.18:44

Lexi: Har aldri sagt at det ene er bedre enn det andre, har kun sagt at jeg personlig ikke ønsker å se naturlig ut. Det mener jeg fremdeles. :)

18.05.2017 kl.20:33

Trist å skulle bruke så hinsides mye penger på operasjoner. Det ser ut som puppene skal eksplodere snart og de må vel være steinharde når de er så store.

JessicaBalici.blogg.no

18.05.2017 kl.20:54

Anonym: ja, antagelig :O

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits