Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


De to ordene som endret alt


Kategori: Jessica misliker // 10.05.2017 kl.10:48 // 7 kommentarer


Jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge om dette, men føler nesten jeg må likevel. En stor del av det å skrive en blogg er å bli delt og kommentert. Noen deler selve blogginnlegget, andre deler kanskje bare setninger eller bilder. Så fremst vedkommende linker tilbake til meg, synes jeg bare det er stas.


FOTO: screenshot av en annen bloggers innlegg.

Noe jeg derimot ikke synes er like stas, er når folk med vilje vrir og vender på setningene mine. Når de med viten og vilje feilsiterer. Et godt eksempel her er innlegget jeg skrev for en stund tilbake, kalt "nå kommer sexdukkene for pedofile" (les her). Dette snappet en annen blogger opp, delte videre på sin blogg, og linket tilbake til meg. Helt greit det, hadde det nå bare ikke vært for at han la til to små ord i overskriften som endret alt.

Ordene var "endelig" og "oss".

Med det gjorde han min overskrift "nå kommer sexdukkene for pedofile" om til "da kommer endelig sexdukkene for oss pedofile", som fører til at man oppfatter setningen helt annerledes. Da vedkommende så skrev i samme innlegg at dette var noe jeg hadde skrevet, og linket til bloggen min, kjente jeg det kokte i toppen.

Det kan kanskje virke som en bitteliten og ubetydelig bagatell, og det kan gjerne tenkes at jeg overdramatiserer / legger for mye i det hele, men i mine øyne fremstiller vedkommendes overskrift det som at 1) jeg har lengtet etter disse dukkene i lang tid (ref: endelig), og 2) jeg er pedofil (ref: oss pedofile). Dette stemmer jo overhodet ikke med virkeligheten!HVORDAN VILLE DERE REAGERT I SAMME SITUASJON?

 


7 kommentarer


Nico

10.05.2017 kl.11:12

Hadde oppsøkt personen å banket dritten ut av han/ henne! Nei jeg er INGEN kvinnemisshandler, men personen ville ha merket det!

JessicaBalici.blogg.no

10.05.2017 kl.11:23

Nico: er en trettito år gammel mann xD

InoSc

10.05.2017 kl.12:15

Hadde blitt så sur... Men jeg er litt sjenert av meg så jeg hadde sikkert ikke turdt å gjort så mye med saken, kanskje et parr sure kommentarer xD

JessicaBalici.blogg.no

10.05.2017 kl.13:02

InoSc: Hahah, kjenner til den :p

Nico

10.05.2017 kl.20:57

Skulla ha rivi av han p..... og fått han til å spise den opp!

JessicaBalici.blogg.no

10.05.2017 kl.22:36

Nico: Hahahah :D

10.05.2017 kl.21:28

Hadde blitt ganske sint :/

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits