Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jessica tipser: tv-serier


Kategori: Jessica liker // 09.05.2017 kl.11:56 // 2 kommentarer


Jeg elsker tv-serier og handler nye serier eller sesonger jevnlig. I disse streamingtider hvor netflix, popcorntime, viaplay m.fl. har tatt over verden kan det kanskje virke noe bortkastet å legge penger i DVD / blu-ray, men når internett plutselig er nede en dag, skal jeg love at de gode, gamle disc'ene er gull verd.


DIREKTELENKER: | SupernaturalPretty little liars Buffy the vampire slayer |

01 SUPERNATURAL
Da brødrene Sam og Dean Winchester var små ble moren deres drept av en guløyd demon. Siden den gang har deres far tatt opp jakten mot det overnaturlige i et håp om å en dag finne demonen som drepte hans kone. Serien starter med lillebror Sam som har begynt på universitetet hvor han, sammen med kjæresten Jessica, planlegger et helt vanlig liv med utdannelse og jobb. Kort tid etterpå dukker storebror Dean opp og forteller at faren deres er savnet. Når Sam avfeier Dean og går tilbake til soverommet, finner han Jessica bokstavelig talt i fyr og flamme oppunder taket - nøyaktig den samme måten guttenes mor ble drept på. Han bestemmer seg da for å bli med storebror på leting etter faren og den guløyde demonen som nå har drept to av de menneskene som sto ham aller nærmest.

02 PRETTY LITTLE LIARS
Venninnegjengen Hanna, Emily, Aria, Spencer og Alison samles til en hyggelig kveld med sleepover. Når jentene våkner er Alison sporløst forsvunnet. Det hele blir fort en forsvinningssak. Ett år senere er hun fremdeles ikke funnet. Alisons venninner begynner å motta truende tekstmeldinger fra en anonym avsender som kaller seg A. Først tror de det er Alison som tuller med dem, men når Alisons lik blir funnet, blir tekstmeldingene bare hyppigere og mer truende. Det blir snart klart for jentene at denne A er over alt. H*n ser alt, vet alt, og gjør de ikke som de får beskjed om, kan konsekvensene bli fatale.

03 BUFFY THE VAMPIRE SLAYER
Etter å ha brent ned gymsalen på sin forrige skole flytter Buffy Summers og hennes mor til Sunnydale. Buffy finner seg fort til rette og får gode venner, men oppdager snart at selv om hun klarer å blende inn som en helt vanlig jente, slipper hun ikke unna sin plikt som vampyrjeger. Igjen må Buffy redde verden fra vampyrer, hekser og demoner, samtidig som hun prøver å beholde skoleplassen, vennene og karakterene sine.

 

HAR DERE SETT NOEN AV DISSE SERIENE?


2 kommentarer


lisarorvik

09.05.2017 kl.12:07

Kjempe fine tips :) sett alle sammen!

JessicaBalici.blogg.no

09.05.2017 kl.12:07

lisarorvik: Kult! Hvilken er favoritten? :D

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits