Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


FRP klinker til med nok et idiotisk forslag!


Kategori: Jessica misliker // 08.05.2017 kl.19:46 // Én kommentar


Jeg blander meg sjelden inn i politikken. Med det mener jeg å si; jeg går sjelden ut mot navngitte partier og kaller dem, eller sakene deres, nedverdigende ord. I dag skal jeg gjøre et unntak. Fremskrittspartiet - ofte forkortet FRP - har jeg hatt i vranghalsen siden den dagen en tydelig ruset partileder kauket "morna, Jens!" på landsdekkende TV. Ikke fordi det ikke har kommet mye tull fra den kanten lenge før den tid, men fordi det var i dèt øyeblikket jeg mistet siste rest av respekt for partileder.

Det finnes en tid for å oppføre seg tullete, beruset og fjortis, men den tiden er ikke under en seriøs valgkamp og det attpåtil i beste sendetid. Man må gjerne ta seg et glass vin for å roe nervene, men når partileder fremstår som om hun har bælmet sprit med begge henda den siste timen - sorry, det imponerer lite.

Siden den gang har det bare ballet på seg med idioti fra den kanten. Vi kjenner alle til FRP's asylspolitikk, så det skal jeg spare meg for å gå nærmere inn på. Noen vet kanskje også at FRP mener det bør skytes langt mer ulv enn det som allerede er vedtatt (ref: her), hvilket helt ærlig har gitt meg fantasier om å kjøre en støvel opp dit solen aldri skinner på samtlige medlemmer av partiet. 

Akkurat da jeg trodde det umulig kunne komme mer dumskap fra dette partiet, klinker de jammen til igjen!FOTO: E24.NO

Denne gangen er det ytringsfriheten vår de vil til livs.

Ytringsfrihet er et begrep som beskriver menneskets rett til å utrykke (ytre) seg både gjennom verbal kommunikasjon så vel som ikke-verbal. Under ytringsfriheten går den enkelte nordmanns rett til å kle seg som han selv vil, høre på den musikken han selv ønsker, og selv velge religiøs tilhørighet.

Tidligere har man kunnet søke fritak om skolegudstjeneste dersom man tilhører en annen religion, eller rett og slett ikke ønsker å delta. De siste årene har også stadig flere skoler droppet gudstjenesten. Dette vil FRP nå ha slutt på. Deres argument er at kristendommen er en viktig del av den norske kulturen, og at man ikke kan forstå Norge som land dersom man ikke forstår hva kristendommen har betydd for oss. På bakgrunn av dette ønsker partiet å gjøre skolegudstjenesten obligatorisk, slik at skolen ikke lenger har mulighet til å velge den bort.

Jeg har ingenting imot religiøse mennesker. Likevel mener jeg at religion ikke bør oppfordres. Religion er med på å skape skiller og fordommer mennesker imellom, og jeg tror oppriktig at så lenge det finnes religion, kan det aldri eksistere fred på jorden.

Kristendommen lærer oss å se ned på homofile, lesbiske og transseksuelle. Den lærer oss at onani er galt, og at mennesker (gjerne kvinner) som har mye sex, er skitne og mindre verd. Den lærer oss at voldtekt er ok, og at menn er verd mer enn kvinner. Å gjøre en religion som representerer slike holdninger et obligatorisk innslag i skolen, er for meg galskap.

Dette, kjære Fremskrittspartiet, er inget fremskritt: det er et gigantisk tilbakesteg! 


1 kommentar


NUK

09.05.2017 kl.13:08

Må de for guds skyld havne under spærregrensa til høsten :D De kjører landet vårt i grus dag for dag kun for noen få skal bli sittende igjen med mye. Dette forslaget og dems ulv/rovdyr politikk er bare populistiske krampetrekninger for å prøve få tilbake KRF og SP velgere. Tragisk at et så lite samlende parti som kun spiller på frykt styrer et land.

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits