Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Nå kan du harryhandle i Sverige fra din egen stue


Kategori: Jessica liker // 07.05.2017 kl.19:49 // Ingen kommentarer


Hva er vel mer typisk norsk enn en skikkelig harryhandel i nabolandet? Hver sommer hiver norske familier seg i bilen og legger i vei mot Godisfabrikken og Nordbysenteret for å handle til svenske priser.

Dette kan fort by på uventede utgifter i form av bensinpenger frem og tilbake, fergetur, og ikke minst det faktum at vi har en tendens til å gå fullstendig amok når vi først er der, og handle mye mer enn det vi egentlig hadde tenkt.

Tilhører du den andelen som ikke har tid, eller råd, til å legge turen til Sverige i år, eller kanskje rett og slett ikke gidder alt stresset forbundet med turen, men likevel har lyst til å handle til svenske priser, bør du lese videre. Nå kan du nemlig handle i Sverige hjemme fra din egen stue, og det helt uten skjulte kostnader!
Nettbutikken XLGODIS.SE er fylt med godteri og brus, energidrikker og annet snacks i samme prisklasse som du finner i Sverige. Det eneste du betaler i tillegg til varene, er fraktkostnad. Varene sendes tollfritt til din nærmeste post i butikk i løpet av et par dager.

Bruker du rabattkoden xlgodis10 får du dessuten 10% rabatt på bestillingen!

 


0 kommentarer


Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits