Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Nå kommer sexdukkene for pedofile


Kategori: Jessica misliker // 05.05.2017 kl.11:31 // 9 kommentarer


Man skal som kjent høre mye før ørene faller av. Derimot skal man ikke vandre så fryktelig langt inn på facebook før man ser ting som kan få deg til å sette frokosten i halsen.

FOTO / KILDE: rebelcircus.com


Bildene du ser ovenfor er heldigvis ikke ekte barn. Det er dukker. Nærmere bestemt sexdukker. For pedofile.

Firmaet som produserer dukkene heter Trottla, og mannen bak firmaet, Shin Takagi, er selv pedofil. Hans tanke er at dersom pedofile får leve ut fantasiene sine med en dukke, vil kanskje færre forgripe seg på ekte barn.

Gode intensjoner fra mr. Takagi, absolutt, men hele dette konseptet med å lage realistiske dukker basert på barn helt ned i femårsalderen og kle dem opp i nettingstrømper, stringtruser og andre voksenklær, for så å shippe dem til en kåt faen i indre troms eller hvor enn det måtte være, er en tanke som mildt sagt gjør meg veldig kvalm.

 

HVA TENKER DERE?


9 kommentarer


InoSc

05.05.2017 kl.12:25

Altså.. Jeg synes det er bra at pedofile heller kan ha sex med en dukke enn å forgripe seg på barn. Fordi det kan føre til at færre barn blir misbrukt seksuelt. Men det ka også kanskje gi en baksmell i at flere voksne blir seksuelt opphisset av barn.. Vanskelig å gjøre seg opp en mening om dette egentlig. 🤔

JessicaBalici.blogg.no

05.05.2017 kl.13:04

InoSc: Er akkurat det jeg også tenker!

Tea

05.05.2017 kl.12:37

Politiet har gått ut og sagt at det er større sjanse for at dette blir et springbrett videre til å foregripe seg på ekte barn. Sier seg egentlige selv at liker pedoen dukken og det "rollespillet" han leker om at det er ekte barn, så vil ikke dukken mette apetitten på sikt.

JessicaBalici.blogg.no

05.05.2017 kl.13:05

Tea: Godt poeng..

Cc :P

05.05.2017 kl.19:59

Tenker som Tea.. Er det ikke sånn at de fleste lovbrytere starter i det små ( og uskyldige..)

JessicaBalici.blogg.no

05.05.2017 kl.22:59

Cc :P: Jo, det er sant. De fleste lovbrytere starter i det små. Når det gjelder pedofili blir jo saken litt annerledes. Å være pedofil, i seg selv, er ikke ulovlig. Først når vedkommende laster ned / publiserer barnepornografi eller forgriper seg på et barn, blir det en kriminell handling. Men selve konseptet med å være tiltrukket av, eller fantasere om, mindreårige er ikke ulovlig. Det er heller ikke ulovlig å ha sex med dukker, uansett hvordan de eventuelt måtte se ut.

"Mye vil ha mer"-konseptet er jo kjent for de fleste av oss. Samtidig er det kanskje minst like viktig å huske på at noen faktisk tar til takke med det lille de får, og er fornøyd med det, uten å jage etter noe mer.

Mauricio B Evensen

05.05.2017 kl.22:38

Så bra skrevet innlegg! : )

JessicaBalici.blogg.no

05.05.2017 kl.22:39

Mauricio B Evensen: takk for det :)

Nathalie

06.05.2017 kl.10:26

På den ene siden er det en god ide, da som du sier kanskje færre forgriper seg på faktiske barn, men det kan også vise seg å være en kjempe dårlig idea da det kan "normalisere" sex med barn.. vet liksom ikke helt hvor jeg står på denne her.

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits