Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


14 fakta som vil endre ditt syn på menneskeheten


Kategori: Dagens tanke // 04.05.2017 kl.20:47 // 6 kommentarer


D
et er ikke før man virkelig setter seg ned og begynner å tenke over hvordan vi faktisk fungerer, både kroppslig og sosialt, at man innser hvor absurd og sinnsyk menneskeheten må fremstå for eventuelle utenomjordiske. Folkens, la meg introdusere dere for oss selv! 


01 ♥ Menneskebarn er født uten tenner. Tennene vokser ut når barnet er mellom 5-12 måneder, og faller ut igjen når barnet er 5-6 år. Så vokser det ut nye tenner igjen.

02 ♥ Mennesker er født med ekstra organer de ikke trenger. Disse kan doneres bort.

(Vi er født med 2 nyrer og 2 lunger, men kan fungere fint med bare èn av hver)

03 ♥ Menneskebabyer er født med hoder som er mye større enn åpningen de fødes gjennom. Dette resulterer noen ganger i at de sitter fast. Da må man kutte opp barnets mor nederst ved magen for å dra ut barnet gjennom såret man har laget.


04 ♥ Hver 30.dag blør menneskekvinnen fra underlivet 3-7 dager i strekk uten å ta skade av det. Dersom hun ikke begynner å blø freaker hun ut fullstendig og kjøper seg en pinne å tisse på.


05 ♥ Noen ganger kloner gravide menneskekropper embryoet èn eller flere ganger. Babyene som da blir født ser helt like ut og kalles identiske tvillinger (eller trillinger, firlinger, alt ettersom hvor mange det er).

06 ♥ Selv om de kan snakke, velger mange mennesker å kommunisere ved bruk av fingre. Når et menneske gir deg tommel opp, er det positivt. Viser du den midterste fingeren til dem, blir de sinte. De liker IKKE den midterste fingeren. Mennesket synes den midterste fingeren er veldig provoserende.

07 ♥ Noen ganger når mennesker møter nye mennesker, finner de ut at "jepp, denne liker jeg!", og gjør ting sammen med ham eller henne. Dette kalles å være venner.FOTO: Webshop.Storefront.no

08 ♥ BILDET OVENFOR VISER Menneskets små, hemmelige klær som de har under de andre klærne sine. Det kalles undertøy.09 ♥ Mennesker har også egne klær spesielt laget for å ta på seg når det blir mørkt og de skal ligge helt stille i flere timer.

10 ♥ Noen mennesker betaler mye penger for å få en sprøyte som gjør dem bevisstløse slik at profesjonelle kan kutte dem opp og dytte noe unaturlig inn i brystene eller rumpa deres.11 ♥ Mennesker bruker frukt til å lage en drikk som gjør at de knapt vet foran og bak på seg selv etter et par flasker, og får vondt i hodet neste morgen.

12 ♥ Når mennesker er lei seg renner det saltvann fra øynene deres.

13 ♥ Menneskers hud leger så raskt at noen mennesker lager hull i kroppen sin med vilje og stikker inn pynt laget av metall, eller injiserer blekk i huden.

14 ♥ Når to mennesker skal vise at de er glade i hverandre stikker de tungene sine i munnen på hverandre.


Vi er, når man virkelig tenker over det, ganske rare, eller hva?


6 kommentarer


EtVennligPuff

05.05.2017 kl.00:07

Ja! Vi er virkelig noen rare og merkelige skapninger! :-P

Herlig innlegg! ;-)

05.05.2017 kl.08:02

Barn kan miste tenner helt opp til 12 års alderen, no shit.

JessicaBalici.blogg.no

05.05.2017 kl.08:06

Anonym: whaaat? Kødder du?:O

Aylar Von Kuklinski

05.05.2017 kl.09:55

Vi mennesker er utvilsomt noen rare skapninger ja! ^^ Og du, her har du nok en gang fått til et veldig godt innlegg som jeg syns er både interessant, saklig, og samtidig litt morsomt skrevet. Sagt det før, men kanskje spesielt siden det begynner å bli en stund siden sist nå så kan jeg godt skrive det igjen; du har absolutt talenter! Liker at du nevner flere ting som ihvertfall de aller fleste er ganske klar over, men at det er noe med skrivemåten din som altså likevel gjør setningene spennende og interessante! :-)

Du forresten, mens vi er inne på det. Hvis du kan velge bare en fakta-ting om mennesket, hva er din favoritt? :)

JessicaBalici.blogg.no

05.05.2017 kl.12:19

Aylar Von Kuklinski: takker og bukker for fine komplimenter, hyggelig at du liker bloggen <3

Hmm.. Det må nok bli nummer 11. Synes det er ganske fascinerende denne dumskapen vi driver med xD

du da`?:)

05.05.2017 kl.15:57

Nei det er ikke tull. Hørt og sett det flere ganger at barn i 12 års alderen har mistet tenner.

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits