Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Sykehuset glemte meg!


Kategori: Livet // 04.05.2017 kl.13:57 // 2 kommentarer


Solen skinner, det er varmt i været, og minstejenta er fremdeles borte. Jeg og var ute og lette etter henne i går kveld, da Sophie plutselig hang seg på. Her må jeg bare få skryte litt av Sophie; hun viste seg nemlig å være den beste letebuddien jeg kunne hatt. Hun sprang foran meg, stoppet opp og ventet på meg, og gikk inn alle de stedene jeg ikke kunne selv. Som inn i andres hager og hekker, og under terasser. Når hun ikke fant noe kom hun luntende tilbake, før hun sprang videre. Så hun noe, stoppet hun opp og ble sittende til jeg kom bort for å undersøke. Flinke pusen! Minstejenta fant vi dog ikke.Dagens selfie. Myse, myse i solskinnet.


I dag tvang jeg meg opp av sengen klokken syv. Det er egentlig ikke så tidlig til meg å være, men etter leteturen i går kveld var jeg helt utslitt, og kunne nok trengt noen ekstra minutter på øyet.

Grunnen til at jeg sto opp var en legetime på Vestre Viken klokken 08:15. Denne hadde jeg fått på SMS. Ett minutt over tiden sto jeg i skranken for å si ifra at jeg hadde kommet. Der ble jeg møtt med et forundret blikk, for i følge dem hadde jeg slett ingen time i dag. Jeg dobbeltsjekket SMS'en for å sjekke at det var riktig dag og tidspunkt, og måtte også vise den til vedkommende i skranken. Hun dobbeltsjekket dataene sine, og nei, det var ingen time avsatt til meg i dag. hun kunne dessuten opplyse om at legen jeg hadde avtale med ikke jobbet i dag. Ikke kunne jeg få ny time heller, da dette er noe som må foregå gjennom henvisning fra lege.

Og tror dere ikke at da jeg endelig fikk satt meg ned hjemme klokken 12:00 og skulle ha noe å drikke, at jeg presterte å miste hele boksen rett i gulvet og halve innholdet rant inn under seng og komode? Åh, jadda!


2 kommentarer


Martemeomamma

04.05.2017 kl.15:10

Så trist at dere ikke har funnet henne enda:( Håper hun dukker opp <3

JessicaBalici.blogg.no

04.05.2017 kl.18:16

Martemeomamma: <3

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits