Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Ungdommer skremmer meg mest av alt


Kategori: Livet // 03.05.2017 kl.10:39 // 7 kommentarer


I går hadde jeg tenkt å legge ned bloggen, men så skjedde dèt som ikke skulle skje: Argentina, min to år gamle, usteriliserte, vårkåte innekatt, klarte å åpne vinduet på soverommet mens Espen og jeg var i stuen og så film, og da vi gikk for å legge oss ble vi møtt av et vindu på vidt gap, og en kattefrøken som var sporløst forsvunnet. 
Slik ser hun ut, lille Argentina.


Selvsagt gikk jeg ut og lette etter henne i nattmørket, men med tre andre katter diltende hakk i hæl, ble det ingen vellykket kattejakt.

Da jeg sto opp i dag morges var hun fremdeles ikke kommet hjem. "Det tyder på at hun har paret seg", fortalte Espen meg. Akkurat dèt bekymrer meg ikke, selv om det selvsagt ikke er en ønskelig situasjon. Det som faktisk bekymrer meg, er om frøkna er tatt av rev eller har blitt offer for ondskapsfulle menneskers handlinger. Jeg husker fremdeles godt historiene jeg hørte da jeg gikk på ungdomsskolen, om russen som helte bensin på katter og tente på med lighter. Jeg husker fremdeles overskriftene jeg har sett i aviser. Katter som har blitt fôret med rottegift, som har blitt skutt på, eller som har blitt funnet med bena kuttet av. Jeg skal være så ærlig å si at det jeg er mest redd for av alt slettes ikke er den sultne reven i skogen, men de "dritkule" kidsa som synes det er gøy å plage dyr.

Riktignok har jeg aldri hørt om slike situasjoner her hvor jeg bor, men frykten er der likevel. For man vet aldri.


Fint om de av dere som bor i nærområdet (tuppeskogen / vonheim)
gir meg beskjed om dere ser henne.


7 kommentarer


Ino

03.05.2017 kl.10:55

Håper hun kommer til rette så fort som mulig... ❤️ håper du ikke velger å legge ned bloggen sin, har fulgt seg lenge og jeg elsker å lese det du skriver.

JessicaBalici.blogg.no

03.05.2017 kl.11:25

Ino: Hyggelig å høre at du liker bloggen så godt! <3 Dessverre har det blitt slik at bloggen har en veldig uheldig effekt på personligheten min - dvs jeg blir i overkant såret og lei meg når andre oppnår mer med sin blogg enn det jeg klarer med min - hvilket altså er årsaken til at jeg vurderer å legge den ned.

Martemeomamma

03.05.2017 kl.11:18

Håper hun kommer hjem <3

JessicaBalici.blogg.no

03.05.2017 kl.11:25

Martemeomamma: takk <3 Det håper jeg også! :(

Julie

03.05.2017 kl.13:35

Ånei, så utrolig leit :( Håper hun dukker opp snart! Og ikke legg ned bloggen din! Ok så har du ikke like stor suksess som en rekke andre. Du blir misunnelig. Er det ikke likevel godt å vite at vi er mange som klikker oss inn og setter pris på å lese innleggene dine? Håper du ombestemmer deg

JessicaBalici.blogg.no

03.05.2017 kl.13:39

Julie: Takk for det <3 Jo, selvfølgelig er det godt å vite at jeg har lesere som setter pris på innleggene mine :) Samtidig er det demotiverende for meg når andre som ikke har drevet med dette like lenge som meg kommer opp og frem i bloggverden så og si over natten.

Sølvi Birgitte Wærness

03.05.2017 kl.14:36

Ikke legg ned bloggen din.... Hvorfor i alle dager skal du gjøre det..?? Håper katten din kommer til rette :) Katter som stikker av kommer tilbake igjen :)

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits