Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Det ingen snakker om


Kategori: Dagens tanke // 28.04.2017 kl.11:21 // 6 kommentarer


Vet dere hva jeg begynner å bli mektig lei av? Påstanden om at ingen snakker om temaer som mobbing, dyremishandling, kjøttindustrien, psykiske sykdommer, skolesystemet, ungdomspress, spiseforstyrrelser og tilsvarende problemstillinger.


FOTO: tumblr.com.
Beklager til dere som ble skuffet for at jeg ikke bretter ut egne tits for et par ekstra klikk på bloggen.


"Hun snakker om det ingen andre tør å snakke om",
er gjerne det man hører de gangene en blogger kommer opp og frem i mediene med et innlegg om en eller flere av overnevnte problemstillinger. I realiteten er vi fryktelig mange mennesker på sosiale medier som allerede har snakket om disse temaene i lang tid, og delt personlige erfaringer om voldtekt, spiseforstyrrelser, homofili, rasisme, kutting, psykiske problemer, selvmordstanker og press fra andre. Vi er mange dyrevenner som har skrevet innlegg på innlegg om kjøttindustrien, pelsfarmer, dumpingsesongen (den tiden på året hvor norske dyreeiere setter uønskede kattunger, hunder, marsvin etc ut i skogen for å dø), og hva begrepet 'frittgående' på eggekartongen faktisk betyr. Vi er mange som har hevet oss inn i ulvedebatten, og vi er mange som har diskutert om dyrehager er ok eller ei. Det er mange av oss som skriver om mobbing, utestengelse, kroppspress, skolesystemet, hvordan karaktersystemet påvirker selvtilliten, og stiller oss kritisk til denne "en læringsmetode passer alle"-malen som praktiseres i norske skoler. Vi er mange, fryktelig mange, som tar opp temaene "ingen snakker om". Forskjellen på alle oss og denne ene, er at denne ene faktisk har blitt hørt og lagt merke til.

Vi har ikke et "disse tingene ties ihjel og blir ikke snakket nok om"-problem. Vi har et "ingen gidder å lese det du skriver om du ikke er over gjennomsnittet flott å se på, har store pupper eller poserer pornostjerneaktig i trusa"-problem.

For la oss være ærlige;  du ville ikke klikket deg inn på dette innlegget og faktisk lest det om det ikke var for bildet lengrer opp. Ville du?


6 kommentarer


anonym

28.04.2017 kl.11:41

for feig til å bruke bilder av deg selv ja..

JessicaBalici.blogg.no

28.04.2017 kl.11:49

anonym: eventuelt føler jeg det er noe ugreit over det å by frem kroppen sin til hele internett når man er i forhold... :)

Christian Otterlei

28.04.2017 kl.12:02

Jeg leser bloggen din ganske ofte, eneste bloggen jeg faktsik leser å det er pga din blogg er saklig og tar opp viktige temaer og du formulerer deg på en måte som gjør det for meg interessant for meg og lese

JessicaBalici.blogg.no

28.04.2017 kl.12:06

Christian Otterlei: Så gøy å høre! :D

Lexi

29.04.2017 kl.10:44

Jo jeg klikker meg inn uansett, pga jeg er fast leser 🙂

Du er flink !

JessicaBalici.blogg.no

29.04.2017 kl.10:45

Lexi: så gøy å høre! Takk for det <3

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits