Spørsmål?

bilde

E-post:
jessiewald@hotmail.com

Søk

Hvem leser?

Symboler

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


De 24 mest irriterende tingene jeg vet om


Kategori: Jessica misliker // 24.04.2017 kl.18:56 // 11 kommentarer
 

01.. KID-nummere lange som vonde år, med fire (eller flere) like tall etter hverandre.
02.. Mennesker som prater i munnen på meg.
03.. Dyreansiktfilterene på snapchat, brukt UTENFOR snapchat.


04.. At det er et sant helvete å spore opp e-postadressen til tannlege, legekontor etc når man skal bestille time. Lenge, leve telefonangsten.

05.. Å finne en fantastisk fin kjole, bare for å oppdage at den sitter helt feil på.
06.. Å uttale et ord feil i en opphetet diskusjon.
07.. Å bli dømt etter utseende. Dum er den som tror hjernecellene ligger i håret, og at de kan blekes bort...

08.. Å være så trøtt at jeg ikke klarer holde meg våken, for så å bli lys våken når jeg legger meg i senga.
09.. Folk som ser det som sitt livs oppgave å lage tredje verdenskrig av absolutt alt.
10.. Religiøse fanatikere.

11.. Folk som klager over at vegeterianere / veganere presser kostholdet sin på folk, men ikke engang legger merke til de 120 reklamene for kjøtt alle med en tv får smelt i trynet hver eneste dag, alle statusoppdateringene på facebook der folk forteller at de skal på mcdonalds og ha seg burger, alle bildene og videoene på snapchat med grillede pølser, ribber og gud vet hva, samt all reklamen på nett og i blader. Folk må gjerne spise kjøtt for min del, og folk må også gjerne la være, men å si at veggiser presser kostholdet sitt på folk når man knapt kan åpne øynene om morgenen uten å få "NÅ PASSER DET GODT MED EN GOD, VARM PØLSE!" smelt i fleisen fra samtlige medier..? Jeg er kanskje ikke veggis lenger, men jeg blir provosert av hele greia likevel. Selvinnsikt er en fantastisk fin egenskap som fantastisk få mennesker er i besittelse av.

12..Hypen rundt tv-serien SKAM. Hypen rundt middelmådige serier, produkter, filmer, låter etc generelt.
13.. Folk som går tregere enn tippoldemors oldemor og blokkerer hele veien når jeg har det travelt.
14.. Mennesker /bloggere som tror de er mye bedre enn alle andre. 

15..Politikk. Nærmere bestemt FRP. Det kommer alltid noe hysteri fra den kanten der.
16.. Mennesker som ser "i et forhold"-statusen på facebook som en utfordring, ikke et 'back the fuck off'-skilt.
17.. Jul i juli-fenomenet. Eller enkelt og greit; snø i fuckings april.

18.. Det faktum at jeg faktisk ikke kan spise hva jeg vil uten å legge på meg.
19.. Vårt oversensitive samfunn der man må veie hvert ord på gullvekt for å ikke provosere noen.
20.. At man får stempelet landssviker / trygdesnylter / lat så fort man ikke har jobb.

21.. Konkurranser hvor du "og en venn" kan vinne, eller hvor du må tagge en venn for å delta. Flott måte å fryse ut folk som ikke har så mange venner.

22..  At ord som "homo" og "ingen liker deg" fremdeles brukes som skjellsord for å trykke et menneske ned.

23.. At gutter kan gå i bar overkropp en varm sommerdag, men så fort ei jente har litt utrigning (du vet, for å slippe puppesvette. It's a real thing) så "ber hun om å bli voldtatt", "kler seg som ei hore" og "prøver å få oppmerksomhet". 

24.. Clickbait på blogg.no. Du får ikke lesere på den måten. Det eneste du oppnår er at de som allerede er lesere blir så skuffet gang på gang når innlegget ikke er like spennende som overskriften gir inntrykk av, at de rett og slett slutter å lese bloggen din.


11 kommentarer


Emilie

25.04.2017 kl.01:30

hvorfor er du ikke vegetarianer lenger?

JessicaBalici.blogg.no

25.04.2017 kl.12:27

Emilie: Rett og slett fordi kjæresten min er veldig glad i kjøttmiddager, som for eksempel biff og tilsvarende. Å være veggis da ville jo bety å lage to forskjellige middager flere ganger i uken, og det er rett og slett en utgift vi ikke kan prioritere nå.

Sølvi Birgitte Wærness

25.04.2017 kl.11:10

Du får slutte å lese clickbait.blogg.no hvis det irriterer deg så mye da :P

JessicaBalici.blogg.no

25.04.2017 kl.11:47

Sølvi Birgitte Wærness: hæ?

Jill.

25.04.2017 kl.11:26

Ting som irriterer meg;

? Bloggere som prøver å ha et saklig innlegg, men framstår usaklige så fort noen henges ut(punkt 15). Det er helt greit å være mot en organisasjon og/eller politiske partier, men om du skal understreke hvem, bør du også understreke HVORFOR.

? Folk som kaller enorme TV-suksesser for middelmådig, når et større fenomen ikke har eksistert, uten å gi grunnlag for hvorfor det er middelmådig. .

? Folk som latterliggjør andre mennesker for å like noe og vise at de liker det.

? Folk som mener at kjøttetende presser sitt kosthold opp i trynet på andre. Jeg kjenner ingen kjøttetere som prøver bevisst å overbevise ikke-kjøttetere til å spise kjøtt. Jeg kjenner mange vegetarianere som bevisst prøver å overbevise kjøttetere om å gi faen.

? Folk som ikke forstår at man på internett er 90% ansvarlig for å velge egen reklame. Reklamen tilpasses etter hva du søker på, liker og skriver om.

? At bloggere ikke tør å ta den norske voldtektskultur-debatten i det offentlige rom. I Norge er det alltid offeret sitt feil(drar du til politiet etter voldtekt spør de om du er sikker på at gjerningspersonen skjønte at du sa nei). Det er også viktig å tenke på at det er mange gutter som blir voldtatt i året også, ikke bare jenter.

? At bloggere tror at jenter blir stempla som voldtektsoffer om de har drøye klær på seg. Det er ikke alltid sånn. Spørs hvor i landet du befinner deg.

? Religiøse fanatikere? Eller religiøse ekstremister? Det er to forskjellige ting. En ekstremist er farlig. En fanatiker er ufarlig.

Også har du to motsigende punkter. At man må veie alt med gullvekt for at andre ikke skal bli butthurt, og den "tag en venn"-greia du snakker om. Ser du hvor du er motsigende her? Man har faktisk ikke mulighet til å ta hensyn til alle som ikke har en "venn", og mange av de som ikke har en venn ender opp med å tagge familien. Hva med de som ikke har venner ELLER familie? Alvorlig talt. Det blir for dumt å skulle ta hensyn sånn - noe du selv sier fint i det ene punktet ditt. Husk å veie orda dine, da, kjipt å framstå som selvmotsigende.

JessicaBalici.blogg.no

25.04.2017 kl.12:20

Jill.:

1) I punkt femten, hvor jeg nevner FRP, nevner jeg også hvorfor jeg liker dem. Nettopp fordi de sprer om seg med hysteri. Eller fremmedfrykt, som man også kan kalle det.

2) At du mener det ikke har eksistert et større fenomen enn tv-serien SKAM vet jeg helt ærlig ikke om jeg skal le eller grine av. IDOL, for eksempel, hadde nok langt flere seere enn det SKAM har. Men når vi først snakker om FENOMENER.. Vet du? FENOMENET Justin Bieber er mye større enn SKAM. FENOMENET internett er enda større enn Bieber igjen. SKAM er en bitteliten prikk som aldri kommer til å gå inn i historiebøkene engang. Gi oss fem år, så er hele serien glemt. Akkurat som "familiesagaen de syv søstre" og "venner og fiender", som var 'the shit' en gang i tiden.

3) Hvem har jeg latterliggjort?

4) Du kjenner ganske få mennesker da, antar jeg? Da jeg var veggis fikk jeg nemlig høre "mennesker trenger kjøtt for å overleve" relativt ofte, samt en hel rekke andre ting.

5) Noen steder, ja. Ikke alle steder.

6) Voldtekt har jeg skrevet om flere ganger på tidligere blogger.

7) man blir ikke stemplet som voldtektsoffer om man kler seg på en viss måte. Man blir stemplet som lett på tråden, kåt og på utkikk etter kuk.

8) ekstemister og fanatikere går litt hånd i hånd. Alle ekstremister starter som fanatikere. Ekstremister er de som dreper i "guds navn". Fanatikere er de som kauker "DU KOMMER TIL Å BRENNE I HELVETE OM DU IKKE GODTAR JESUS KRISTUS SOM DIN FRELSER" over alt, i alle kommentarfelt osv.

9) Ja, det er to selvmotsigende punkt. Forskjellen er at den "tag en venn"-greia går ut over en gruppe mennesker som fra før av kanskje ikke har det så bra med seg selv. Har man få eller ingen venner er man oftest enten et mobbeoffer og utfryst fra det sosiale miljøet på skolen / arbeidsplassen, eller rett og slett bare introvert og ukomfortabel med å prate med mennesker. I begge tilfeller vil en "tag en venn"-konkurranse minne dem på at de faktisk ikke har venner, og at det dermed er ENDA EN TING de blir utestengt fra og ikke kan delta i. Dette er veldig enkelt å gjøre noe med, for eksempel ved å rett og slett ikke ha som krav at man må tagge eller dele premien med en venn. Når jeg snakker om at folk blir butthurt over ingenting, mener jeg hovedsakelig mennesker som blir provosert av at barbiedukkene står i jenteavdelingen på leketøysbutikken o.l..

PS: helt til slutt kan jeg fortelle deg at ip-adressen avslører hvem kommentaren er skrevet av, så å skrive flere kommentarer i forskjellige navn, er ganske meningsløst. Sikter da til de stygge kommentarene du skrev under navnet "Eva", samt kommentarene fra "Joice" som skulle 'backe opp' Eva's kommentarer (som forøvrig aldri ble godkjent). Jeg sletter alle kommentarer som inneholder løgn og falske beskyldninger, så er den saken klar.

Sølvi Birgitte Wærness

25.04.2017 kl.11:51

Den siste på lista di om clickbait.blogg.no. Du skriver at leserne blir skuffet når innleggene ikke er like spennende som overskriften :P

JessicaBalici.blogg.no

25.04.2017 kl.12:22

Sølvi Birgitte Wærness: aah, stemmer ;p

Sølvi Birgitte Wærness

25.04.2017 kl.12:23

Hehe xP

Jill.

27.04.2017 kl.07:23

Jeg vet hvordan IP-adresser fungerer. Jeg har ikke skrevet under flere navn, så jeg anbefaler å sjekke det opp igjen. Når man kommenterer fra mobil tilkoblet forskjellige nettverk og attpåtil befinner seg på en skole hvor hundretalls andre er koblet opp mog samme IP, blir det for drøyt å gi meg skylda for dritten. Har jeg noe stygt å si om deg som person hadde jeg fint atått for det med eget navn.

Dyretesting


Fra og med 11.mars 2013 er det i Norge og EU forbudt å selge eller markedsføre kosmetikk hvor ingredienser, råmateriale eller ferdig produkt har vært testet på dyr, uavhengig av hvor i verden testingen er utført.

KILDE: lovdata.no

Translate

Annonser

kommer

Bloggdesign av

hits